מנסים לחזור אשמח לקבל עיצות

המחפש3

New member
מנסים לחזור אשמח לקבל עיצות

אני בן 30 והיתה לי חברה כשנתיים שגרנו יחד חלק גדול מהזמן שהיינו יחד. נקלענו למשבר בעקבות בעיות כלכליות שהתפתחו לבעיות מעבר לזה בשלב מסוים והמערכת יחסים שלנו לא עמדה בכך ומצאנו את עצמנו ניפרדים למרות שאהבנו מאוד. היא בת 25. כמעט מהתחלה היו לנו בעיות בתחום האינטימיות והמיניות והיא ממש לא היתה בעניין של מין איתי בתקופה שהיינו יחד והיינו שוכבים פעם בחודש במקרה הטוב. אחרי המשבר והפרידה היא מצאה את עצמה במקום אחר בתחום הזה וגילתה שהיא דווקא מאוד מינית ועשתה שינוי של 180 מעלות בתחום. בכל מקרה היום אנחנו אחרי המשבר ההוא והחלטנו אולי לנסות שוב להיות יחד ולעבוד על הכל, אבל אני תקוע על זה שהיא לא נמשכת אליי או לא אוהבת אותי מספיק כי כשהיינו יחד היא היתה מדוכאת מינית ואיך שניפרדנו התחילה לפרוח. אני לא מצליח להתמודד עם המחשבה שהיא היתה עם מישהו אחר ובכזאת קלות התמסרה אליו מינית כשאליי היא אף פעם לא באמת עשתה את זה. יש בי כעס עליה שאני לא מצליח לשחרר וזה כואב לחשוב ככה עליה. אשמח לקבל עיצות על המצב הבעייתי. מיותר לציין שאני מאוד אוהב אותה וחושב שיש בנינו חיבור מאוד מיוחד. תודה מראש

ramib6

New member
מה אתה הולךלעשותשונה הפעם?

האם אתה השתנית מאז? הם היא השתנתה? מה מקור חוסר המשיכה ? האם אתה נשמך אליה? האם אתם מאהבים או יותר ידידים? על כל זאת ענה ואולי תחודד את נקודת המבט שלך.

המחפש3

New member
שאלות טובות

שנינו עברנו הרבה מאז ואנחנו באמת במקום אחר. אני נמשך אליה מאוד והיא טוענת שגם היא. מקור חוסר המשיכה בעבר היה קשור בתקופת דיכאון של שנינו ולכך שהקשר בנינו הפך להיות קצת מעוות ולא מאוזן בעקבות אירועים מסוימים. בתחילת הדרך היתה בנינו משיכה גדולה מאוד אבל די מהר זה השתנה. היום אנחנו בסטטוס לא ברור, חושבים לחזור ומפחדים. היא מפחדת שמה שקרה יחזור על עצמו ואני פוחד שהיא לא אוהבת מספיק ויש לי מלא ספקות לגביה. זהו בערך

ramib6

New member
חייב לעשות שינוי

לתחושתי על מנת שיווצר שינוי בתוצאה אתה חיב לעשות שינוי לא מסתמן ממה שאתה כותב שברור לךמה הולךלהיות שונה איםה אתה תהיה שונה אם הקשר הזה מאד חשוב לך הייתי משקיע והולך עם בת הזוג או לבד לאימון בהקשר הזה על מנת שהפעם זה יצליח . יכול לפנות אליי בהקשר הזה . בהצלחה רמי [email protected]

לפתוח הכל!

הי, כפי שאני מבינה, היו לכם קשיים שונים- בהתמודדות עם מצב כלכלי, קשיים באינטימיות, קשיים הקשורים לצרכים שונים בסקס ועוד.. מאחר ואתם חושבים לחזור אך מפחדים מחזרתן על הבעיות, נראה לי שחשוב לשוחח עם הדברים לפני החזרה מאחר ואהבה היא תנאי הכרחי אך לא מספיק לקיום קשר חיובי, טוב ומתמשך - לשבת ביחד ולשוחח על הדרך שבה כל אחד מכם רואה את היחסים, מה חשוב לכם, מה לא עבד לכל אחד מכם בסיבוב הקודם שלכם, מה למדתם על עצמכם בזמן שעבר מאז הפרידה, מה הבקשות שלכם אחד מהשני. זוהי הזדמנות לפתח וליצור שיחה אינטימית אמיתית על הקשר כדי לא לשחזר שוב את אותן התנהגויות שלא עבדו לכם. אם אתם חשים קושי לשוחח על הדברים, בהחלט סיוע של איש מקצוע מיומן יכולה בהחלט לסייע. כדאי מאד לחזור לקשר בעיניים פתוחות, בוגרות וחכמות יותר. בהצלחה!! אילת לבנון

למעלה