מנסים למנוע שידור התוכנית על החיסונים

חס וחלילה שלא יבלבלו את הציבור עם העובדות

זה מזכיר לי מה שקרה עם התוכנית "אלי סטון" בארה"ב, אם כי להתנגדות לתוכנית בידיונית כי היא עלולה לבלבל את הציבור עם העובדות - עדיין לא הגיעו בארץ.... בכל אופן, תודה על הקישור. אני מציעה להורים כאן לפנות למפיקי התוכנית כדי לתמוך בשידור התוכנית. להשמיע את הקול הנגדי השפוי והשקול.

תודה רבה ליעקב סקיר ולדר' רוזנטאל שדיברו על ה

שמחתי על כך שערוץ 10 לא נכנעו ללחצים עליהם. סוף סוף היתה התייחסות לנושא, של פגיעות חיסונים ואוטיזם. וגם אם הרופאים שם שללו אותה בכל מכל, עדיין, היה ברור שמערכת הבריאות מטייחת בלי סוף ומכסת"חת ללא הפסקה.. שמחתי שהיתה הזדמנות להציג את הנושא, שיש מה לעשות כדי לעזור. חבל שלא היתה הזדמנות להציג קצת יותר את התחום הביו רפואי, שהוצג שם "כרפואה אלטרנטיבית". מקווה שהנושא יעלה לדיון ותהיינה עוד הזדמנויות. קצת היה לי עצוב שהתחום הבולט היה של ההומיאופטיה, ולמרות שאני חסידה ומאמינה גדולה בהומיאופטיה, חשוב היה לציין כי שמן הדגים, ה-CLO שעזר לאלון, הוא טיפול שעוזר להחליש את נזקי החצבת. לכן הוא עזר לו כל כך יפה.

khisha

New member
תלמה שלא יהיה לך עצוב

דברתי עם יעקב. הוא כרגע בחו"ל. הוא ראה את הכתבה ואמר שכרגיל כמו בתקשורת הראו לנו את כוח העריכה. יעקב אומר שהם לקחו חלק קטן ורק מה שהתאים להם.

תודה על הקישור

כל הכבוד ליעקב ואישתו על החשיפה, ואלון חמוד
. כדרכן של כתבות, יש הרבה אי דיוקים וחצאי אמיתות, אבל טוב שהנושא עולה למודעות הציבור. הכתבה בסך הכול די מאוזנת, ולכן עוד יותר תמוהה עמדת הרופאים שקראו לא לשדר אותה. כל מה שהיא נותנת זה INFORMED CONSENT . אבל גם זה כנראה יותר מדיי כי הציבור כמובן מטומטם וצריך פשוט לעשות מה שאומרים לו אלה שבאמת מבינים (ושלא טרחו להתעדכן במחקרים האחרונים ובמה שקורה
).

omer100b

New member
יעקב, נהנינו לראות אותך ואת אלון ושמחנו

לדעת שהוא עולה לכיתה א' רגילה. בקרוב אצל כולנו. כל הכבוד על ההעזה והחשיפה מקווה שזה לא יגמר כאן אלא שזה יפעיל אפקט של כדור שלג מתגלגל. הגיע הזמן שידעו עלינו ועל מעשינו ושעוד ילדים שנפגעו יקבלו את הצ'אנס להינצל. מאחלת הצלחה לכם ולאלון המתוק.

JacobSk

New member
חזרתי

תודה רבה על תגובות חמות על הופעה של משפחה שלי בתוכנית אבל בכ"ז רוצה להתייחס על שידור עצמו. רוצה לציין שאמרתי שבן שלי הולך עכשיו לגן חובה רגיל ועל שעלה מה עם הבית ספר אמרתי נכון להיום אני לא רוע שום בעיה שאלון ילך לבית ספר רגיל. אני מצטער שמרעיון שלי יאפו אני סיפרתי חוץ מהCLO גם על מגדוז של ויטמין A וגם על MB12 וגלוטטיון וגם על כלציה נשער פרק יחסי כתן. אבל לא כדי לשכוח שזאת הייתה תוכנית לא על פרוטוקול DAN! אלה על חיסונים בלבד. ולהרים נוסה של DAN! במלאו בתוכנית הזאת כנירה לא הייתה אפשרות כי היה מדובר שם על אספקטים אחרים ולא רק על אוטיזם. אבל בכל מקרה זה פעם הראשונה היה מדובר על טיפול שונה באוטיזם ולא שמציע משרד הבריאות וגם עם תוצאה מצוינת. גם לא צריך לשכוח שקיבלתי אפשרות לדבר שם גם כפציאנת של דר רוזנטל.והוא עושה דבר מצוין שלוחם נגד שיטת חיסונים שיש כרגע. רציתי גם להגיד שבריפוי אוטיזם לתפל רק בדרך הומיאופתי זאת לפי דעתי לא נחון. אני לפני שפניתי לחיים רוזנתל הייתי בטוח במאה אחוז שילד שלי נפגע מMMR בגלל ההתקדמות שלו מCLO וממגדוז של ויטמין A. גם לא כדאי לשכוח שלפני שפניתי לרוזתל חיזקתי מערכת חיסון של בני טיפלתי בקנדידה, בן שלי היה בפרוטוקול שנתיים. פניתי לחיים בגלל שידעתי על תכשיר הומיופטי MMR כאמצעי הכי בטיחותי להשמיד וירוס חצבת מהגוף של בני אבל שמחתי להיפגש את הבן אדם שמבין את הבעיות של ילדים בספקטרום ומדבר בשפה אחרת לא כמו אנשי רפואה קונבנציונלית שפגשתי בשלוש שנים של ממלחמה עם אוטיזם. ובן אדם הזה זה חיים רוזנטל. אני משוכנה שידור הזה נתן כוח ותיקווה לחורים אחרים שאפשר לנצח את אוטיזם ואני מקווה שתהיו הזדמנויות אחרות לספר על שיטת DAN! במלאו .

siu 3

New member
פרוטוקול DAN

איך מצרפים ילד לDAN ועם מי אפשר להתיעץ לעומק העניין? תודה P.S. שגיאות כתיב זה שטויות העיקר התוכן!

למעלה