מנסים שוב פעם

מצב
הנושא נעול.
מנסים שוב פעם

מנסים שוב פעם
ערב טוב לכולם. שמחתי למצוא את הפורום המקסים הזה, לאחר שלילדתנו מלאו שנתיים החלטנו שאנחנו מוכנים לנסות להביא עוד יורש לעולם. בתנו נולדה בזכות טיפולי I.V.F לאחר כמה שנים של נסיונות ללא תוצאות. הפעם קיווינו בעלי ואני שנצליח בטבעיות להכנס להריון אבל עברו כמה חודשים ללא תוצאות. בטיפולים שעברנו בזמנו לא הצלחנו לקבל תשובות למה לא הצליח לנו להכנס להריון לבד ללא התערבות הרופאים ולכן הפעם חשבנו שאולי נצליח לבד. ככל שהזמן עובר אני די חושבת על להתחיל שוב את הטיפולים אבל אני מרגישה שאין לי כוחות,אין לי כוחות להתחיל את כל התהליך מחדש. אני יודעת לקראת מה אני הולכת וזה די מלחיץ לחשוב שאם אז זה היה לא קל היום עם ילדה קטנה זה נראה לי כל כך מסובך. זהו,הייתי חייבת קצת לשפוך את מה שיש לי על הלב...

שולחת לך עידוד!../images/Emo20.gif

מנסים שוב פעם
ערב טוב לכולם. שמחתי למצוא את הפורום המקסים הזה, לאחר שלילדתנו מלאו שנתיים החלטנו שאנחנו מוכנים לנסות להביא עוד יורש לעולם. בתנו נולדה בזכות טיפולי I.V.F לאחר כמה שנים של נסיונות ללא תוצאות. הפעם קיווינו בעלי ואני שנצליח בטבעיות להכנס להריון אבל עברו כמה חודשים ללא תוצאות. בטיפולים שעברנו בזמנו לא הצלחנו לקבל תשובות למה לא הצליח לנו להכנס להריון לבד ללא התערבות הרופאים ולכן הפעם חשבנו שאולי נצליח לבד. ככל שהזמן עובר אני די חושבת על להתחיל שוב את הטיפולים אבל אני מרגישה שאין לי כוחות,אין לי כוחות להתחיל את כל התהליך מחדש. אני יודעת לקראת מה אני הולכת וזה די מלחיץ לחשוב שאם אז זה היה לא קל היום עם ילדה קטנה זה נראה לי כל כך מסובך. זהו,הייתי חייבת קצת לשפוך את מה שיש לי על הלב...
שולחת לך עידוד!

אכן, מי שמשוטט/ת כאן ניסה כנראה את הדרך הטבעית להרות, ובלית ברירה פנה לעזרת הרפואה. לא תמיד יש הסבר ללמה זה לא קורה באופן טבעי "כמו אצל כולם". אבל עם עובדות קשה להתווכח. ולמרות הקושי בתהליך, והרי את מודעת לו, אני מחזקת את ידייך בהחלטה להביא אח/ות לבתך. גם שהילדה לא תגדל לבד, וגם כדי שתהיה לכם משפחה גדולה ושמחה גדולה, המולת ילדים וצחוקים, והרבה התרגשויות. אני לכשעצמי לא תמיד פינטזתי על משפחה גדולה, אבל רק לאחר שנולדה בתי (שהיא השבוע בת שנתיים וחצי) גיליתי כמה אהבה יש בי כדי לתת לעוד ילדים, והתאבון שלי רק גדל. היום אני רוצה עוד שניים, אם אלוהים ישתף איתי פעולה (בעלי משתף פעולה למזלי)
. ואגב - אל תילחצי בגלל הילדה שלך. תתעודדי ממנה. היא ההוכחה שיש גם הצלחות. שיצליח לך מהר!!

הגעת אל המקום הנכון לשפוך בו את הלב

מנסים שוב פעם
ברוכה הבאה ולזמן קצר. גם לי לא היו כוחות , ודחיתי ודחיתי את תחילת הטיפולים, קצת יותר מדי. בנותי בנות 6 בחודש הבא , ואנחנו כמעט שנתיים בטיפולים ועדיין לא הצלחנו להביא להן עוד אח או אחות קטנים. זה אכן נראה קשה ומסובך להתחיל טיפולים , כשיש כבר ילדים בבית, אבל תראי שכשתתחילי, תסתדרי !!! איכשהו תמיד מוצאים פיתרון לכל דבר. אני נעזרת המון בחברות ושכנות טובות, ובאמא שלי, כשיש צורך. אל תדחי את תחילת הטיפולים יותר מדי, פשוט תקפצי לנהר ותתחילי לחתור. אנחנו כאן נתמוך בך מוראלית, ולגבי השאר , הפתרונות יצוצו כשתצטרכי אותם. שיהיה לך בהצלחה ומהר.

תודה לשתיכן ../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה ולזמן קצר. גם לי לא היו כוחות , ודחיתי ודחיתי את תחילת הטיפולים, קצת יותר מדי. בנותי בנות 6 בחודש הבא , ואנחנו כמעט שנתיים בטיפולים ועדיין לא הצלחנו להביא להן עוד אח או אחות קטנים. זה אכן נראה קשה ומסובך להתחיל טיפולים , כשיש כבר ילדים בבית, אבל תראי שכשתתחילי, תסתדרי !!! איכשהו תמיד מוצאים פיתרון לכל דבר. אני נעזרת המון בחברות ושכנות טובות, ובאמא שלי, כשיש צורך. אל תדחי את תחילת הטיפולים יותר מדי, פשוט תקפצי לנהר ותתחילי לחתור. אנחנו כאן נתמוך בך מוראלית, ולגבי השאר , הפתרונות יצוצו כשתצטרכי אותם. שיהיה לך בהצלחה ומהר.
תודה לשתיכן

על העידוד. האמת היא שבעלי כרגע בכלל לא מוכן לשמוע על לנסות שוב טיפולים,הוא בכלל טוען שאני צריכה פחות לחשוב על העניין ולהיות יותר אופטימית. מחזיקה אצבעות כאן לכולם שיהיה בהצלחה.

אין ספק שהגעת למקום הנכון

מנסים שוב פעם
אין ספק שהגעת למקום הנכון
גם אנחנו התחלו כשנתנאל היה בן שנה וחצי כרגע אנחנו אחרי 3 מחזורי IVF הראשון נכשל בשני היתה לי הפלה טבעית בשבוע 7 ושבוע הבא בטא של ההפריה השלישית זה לא קל עם ילד בבית צריך לעשות הכל כדי שהילד לא יפגע זה לא בלתי אפשרי אבל זה קשה הכי חשוב אל תסתירי מהבת שלך מה קורה הכוונה שאם את הולכת לחדר או לאחות להזריק תני לה לראות אם היא רוצה היא יותר תיפגע אם תנסי למנוע ממנה את זה

ברוכה המצטרפת, אמא +1

מנסים שוב פעם
ברוכה המצטרפת, אמא +1
אכן ההכרה שגם הפעם זה לא ילך בלי עזרת הרופאים היא לא קלה, אבל מסתבר שזו המציאות שלנו. מכיוון שעברתם את כל זה כבר פעם, והצלחתם, יש בביתכם ההוכחה עד כמה זה כדאי והתוצאה שווה את המאמץ הגדול. אני בהחלט יכולה להבין את חוסר הרצון לחזור למעגל המטורף הזה, שהקושי העיקרי בו הוא לאו דווקא זה הפיזי - הזריקות, הדקירות, הנבירות בגוף שלנו, ההרדמה וכו´ - אלא בעיקר רכבת ההרים הנפשית האיומה, שבה נעים בין תקווה גדולה בכל מחזור לאכזבה מרה עם כל כשלון, ובאמצע מצבי רוח הורמונליים.
אוף! אבל אם אתם באמת רוצים עוד ילד/ה, אח/ות לילדתכם, אל תחכו. מנסיונן של רבות ממשתתפות הפורום הזה, כל חודש של דחיה ותקוות שווא להצלחה בדרך הטבעית, עלול להביא איתו צער וחרטה על הזמן האבוד. אתם לא היחידים כאן שמוגדרים כ"לא מוסברים". איך שאני רואה את זה, זה לא אומר שאין סיבה לחוסר ההצלחה שלכם. זה אומר שעדיין לא מצאו אותה. אז בואי, תנשמי עמוק, חבקי חזק חזק את ילדתך והזכרי למה כל זה כל כך כדאי, אספי את כל כוחות הנפש ותרימי את הטלפון לרופא שלך. אם בעלך זקוק לעוד קצת שכנוע, הזמיני אותו להכנס לכאן. אנחנו כאן כדי לעזור לשניכם וללוות אתכם בכל צעד במסע הזה. כולנו יודעים כמה הוא קשה ומפרך, אבל גם למה הוא שווה כל טיפת מאמץ. ושיהיה בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה