מנסרים את הכיסא של אולמרט

מנסרים את הכיסא של אולמרט

'חבריו' בצמרת קדימה פועלים מאחורי גבו להדחתו ולהחלפתו בציפי לבני. לבני עדיין מתלבטת כדי לראות אם יש לקשר סיכוי ממשי, אבל אם כן היא תשמח לנעוץ את הסכין בגבו של אולמרט ולסובב את הלהב. http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/488/750.html

trigotrigo

New member
אם זה מופיע בעיתון,

זה לא נראה ממש "מאחורי גבו". שים לב שתגובה מציפי לבני עצמה לא מופיעה בכתבה, ואינך יכול לייחס את הנאמר אליה רשמית. מה גם שבתור פוליטיקאית זכה משחיתויות, אני בטוח הרבה יותר שהיא לא תתקע סכין בגב של אף אחד.

bhnadav

New member
אני אישית חושב שזו תהיה טעות מצידה,

ללכת בשנים הקרובות על תפקיד ראש הממשלה.

ramizzz

New member
היו שני חלופות ובחרנו בגרועה

הכשלון היה של כלנו היו שני חלופות ובחרנו בגרועה הכישלון הוא של כולנו !!! היו בחירות היו 2 אלטרנטיבות !!! מי ראש-הממשלה שאותו בחרנו? האחד אחיו מפקד סיירת מטכ"ל שנהרג בגדול מבצעי המדינה. השני אחיו ברח לחו"ל מאימת הנושים. האחד ביתו ציונית משכנעת ומעלה עולים לארץ השני בנותיו מפגינות במחסומים . האחד בעל דעה מגובשת שאף ביטא אותה במספר ספרים. השני זגזגן ששלושים וחמש שנים היה גדול הקיצונים בצד אחד וכהרף עין הפך עורו לקיצוניות בצד השני. האחד קצין ולוחם בסיירת מטכ"ל שהגיע במיוחד מחו"ל להשתתף במלחמת יום הכיפורים. השני השתמט משרות קרבי ושני בניו יורדים וסרבני גיוס. האחד בעל תארים וניסיון במדיניות החוץ, האוצר והביטחון. השני כל 40 שנותיו בפוליטיקה: אפרוריות, נהנתנות וקומבינות נדלן. ועכשיו תגידו לי חברים, מי הוא מי?? ואת מי בחרנו לראשות הממשלה??!! בחרנו מנהיג שהצהיר "נמאס לנו לנצח" והוא מממש את התחייבותו לבוחר.

הדביל האחד אמר: תפתח מנהרת הכותל

והדביל השני פתח וחטפנו עשרות נפגעים עד שהוא רץ אחרי הנשיא קלינטון שיסדר הפסקת אש. נחשו מיהו מי.

אתה ../images/Emo151.gif מצחיק

חסר חוש הומור. אפילו לביבי יש יותר הומור מאשר לך.

למעלה