מנעי קולך מבכי

rivkama

New member
מנעי קולך מבכי

כל פעם שאני שומעת את השיר זה במהלך נסיעה, הוא יפה נורא, ואני מאד מעוניינת להכיר את מילות השיר לצורך השוואה בכיתה לספר ירמיהו. האם מישהו יוכל לסייע לי בכך? הבנתי שזה שיר "עצמאי" שאינו כלול בדיסק. אשמח מאד אם תפרסמו את מילות השיר.

betti10

New member
יכולה לעזור..טיפה..

לפי שמיעתי...ויש מילים שעוד לא קלטתי כי הוא "בולע" אותן...חחחחחח... (איפה הדיקציה?)..... :) אז מי שיוכל להוסיף לשלי אשמח... "כי בלילות שנתך נודדת וכל חלום הוא מ... (מאורע או מבורך...) תטי אז את אוזנך לשקט כל חסד רחמים עוד יעלה, הנה הוא בא כי בשבילו נפשך נשמרת הרי קרבה היא השעה כששדוד בזרועותייך ייפול בסוף הדרך כשישובו לגבולם רק מנעי קולך מבכי ועינייך מדמעה כי השער ייפתח לו ויבוא בו בסערה כשישובו לגבולם עד אל נחלי המים דרך שארית כוחך ישיבנו אז נשובה מנעי קולך מבכי יש תקווה ל... ליבך... רק מנעי קולך..." מי שיודע את המלים החסרות מוזמן, אני לא הצלחתי לקלוט.

!PuMiCkY

New member
תיקונים :]

כי בלילות שנתך נודדת וכל חלום הוא למורא תטי אז את אוזנך לשקט כל חסד רחמים עוד יעלה, הנה הוא בא כי בשבילו נפשך נשמרת הרי קרבה היא השעה עד ששדוד בזרועותייך ייפול בסוף הדרך כשישובו לגבולם רק מנעי קולך מבכי ועינייך מדמעה כי השער ייפתח לו ויבוא בו בסערה כשישובו לגבולם עד אל נחלי המים דרך שארית כוחך אם ישיבנו אז נשובה מנעי קולך מבכי יש תקווה לאחריתך רק מנעי קולך..

betti10

New member
אחלה...רק שאלה...

סליחה על הבורות...מה זה כל חלום הוא למורא? מורא? מה זה? ותודה שכתבת את המילים החסרות...לא הבנתי מה הוא מלמל...חחח... תזכי למצוות.

למעלה