מנפלאות האהבה...

• פותח הנושא both
  • פורסם בתאריך

both

New member
מנפלאות האהבה...

לפני כמה ימים אישתי קראה את אחד הפוסטים שכתבתי בבלוג שלי ומיד ראיתי שהיא מתחבטת עם משהו במחשבותיה (אגב אם מישהו מכם רוצה לקרוא בבלוג שלי ולא אכפת לכם שזה באנגלית, אוסיף קישור פה ). אותו פוסט היה על זה שעשיתי ביינדר ומה אני חושב עליו לעומת חזיית ספורט. בתחילה היא לא דיברה על זה אבל אחרי ששאלתי שוב מה קורה, היא גילתה לי שהיא מפחדת שכל הנסיונות האלה שלי יביאו אותי לתת לצד הגברי שלי גישה מלאה והיא תאבד את האישה שבי. היא פחדה שארצה באיזשהו שלב לעבור שינוי פיסי, אבל אמרה שלמרות שהיא פוחדת מהחלטה שכזו מצידי, ולמרות שכלסבית היא לא תאהב את הרעיון שלא אשאר עם הגוף הנשי, יהיה לה קשה מאד לתמוך בשינוי כזה והיא לא יודעת איך זה ישפיע עלינו כזוג, היא לעולם לא תעזוב אותי...גם לא אם אחליט לעבור ניתוחים.
כל המחשבות שלה מאד נגעו לליבי וזוהי עוד הוכחה לעד כמה היא אוהבת אותי כאדם ולא רק כאישה ,ולכך שבהחלט גם ג'נדרקווירים יכולים למצוא את האדם המתאים להם- זה שיאהב ויקבל אותם כפי שהם...זה שיעשה אותם מאושרים.
מאחל לכולכם (מי מכם שרוצה לפחות) שתמצאו את החצי השני שלכם, כפי שמצאתי אני את שלי.

lily kane

New member
היא מקסימה ונהדרת

והפחד שלה אני מניחה מובן וטבעי בכול מערכת שום דבר לא מושלם אבל זה נהדר שהיא מוכנה לעבור את זה שם לצדך

למעלה