מנפלאות הוט

Ani15

New member
מנפלאות הוט

ההורים שלי (בני למעלה מ90 וסיעודיים, לא יוצאים מהבית כמעט ובטח לא עכשיו) לקוחות של טריפל של הוט כבר הרבה שנים. לאחרונה עשינו סדר בחשבונות וגילינו שהם שילמו כ450 ש"ח לחודש. התקשרתי להוט והצלחתי להוזיל ל328 ש"ח לחודש. באתר שלהם מוצע טריפל ב278 ש"ח לחודש (מחיר מלא אחרי כמה חודשי הנחה ללקוחות חדשים). בשירות המכירות שלהם הודיעו לי שההצעה הזו (ואחרות באתר) תקפה רק ללקוחות חדשים ולא ללקוחות קיימים, שקיבלתי את הטריפל הכי זול שהם יכולים להציע לי, ושאין אפשרות לראות באתר חבילות ללקוחות קיימים להשוואה. לו אני בעלת החשבון, הייתי משגרת אותם בשלב זה לחפש את עצמם ועוברת לחברה אחרת. כשמדובר בקשישים מרותקים לבית (ולטלוויזיה שלהם) זה לא אופציה, ולכן נשארנו תקועים עם תשלום של 50 ש"ח מעל מחיר החבילה המפורסם, די מכעיס. מישהו אולי יודע אם זה חוקי (1) לא לאפשר ללקוח קיים לקבל חבילה שמפורסמת באתר ללקוחות חדשים, (2) לא לפרסם חבילות ללקוחות קיימים, (3) מה עושים כשמדובר בלקוח שבוי שאין לו יכולת מיקוח ע"י מעבר לחברה אחרת?

free1234

New member
יש חבילה מוזלת

לפנסיונרים. זה חבילת בסיס+סדרות+עוד משהו, והיא בפחות מ200 שקל בטריפל. צריך לדעת לבקש אותה

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
בבקשה

1. מבצע למקבלי השלמת הכנסה וניצולי שואה file:///C:/Users/user/Downloads/ec92471f-48e7-499b-87ab-93b45917d54d.pdf מבצע שנקרא "הוט טריפל אקסטרה - שים לב שזה כולל גם לקוחות קיימים (כדאי לברר וללחוץ קצת ₪265 המחיר לחודש למשך 3 חודשים ראשונים 169 ₪. בהמשך 265 ₪. התקנה 69 ₪. ראוטר 11.90 ₪ בחודש. ממיר 4k תוספת 20 ₪. לקוחות קיימים חייגו 6910* בפייסבוק יש קבוצה "מדברים על הוט" נסה להצטרף אליה ולשאוב מידע. יש קבוצות באוכלוסיה הזכאיות להטבות, כדאי לברר עם המוקדן, למשל עובדי וגימלאי תע"א, בנק הפועלים ועוד, אולי גם יש סטודנט במשפחה.... תוכל גם להפגין התעניינות באיזו מודעה של הוט, לאחר מכן תוצף בפניות של מוקדנים וסוכנים שלהם, אם לא תמצא משהו שיתאים לך זה יהיה מטריד למדי. בדוק אם הם זקוקים לטריפל נסה גם לבדוק אפשרות מעבר לחברה אחרת, איני בטוח שהוט היא החברה שמתאימה לכולם. וטיפ קטן - אם תבקש תאום טכנאי לאיסוף ציוד מאד יתכן שתזכה לטלפון מפתה מקשרי לקוחות או ל"טכנאי מכירות" שיבוא עם הצעה טובה יותר

Ani15

New member
תודה

הם לא שייכים לאף אחת מהקבוצות האלה (גם לא לחבילת גיל הזהב, זה השם של החבילה למקבלי השלמת הכנסה), להעביר את החשבון על שם סטודנט זה לנתק ולהתחבר (כאמור לא אופציה), ואם אני אבקש תאום טכנאי וכו ולא אקבל טלפון מקשרי לקוחות, אני בצרות הרבה יותר גדולות מלשלם 50 ש"ח מיותרים בחודש. מדהים שזה ממש עושק לאור היום ואין מה לעשות.

puptits

New member
יש מה לעשות

סקר שוק חדש. יש לא מעט ספקים לטעמי, עדיף מאשר לנסות לתקן את המעוות. &nbsp כך גם אני דואג לאימי (מיופה כח ומטפל מול ספקי השירות) &nbsp

free1234

New member
לי לפני שבועיים הציעו מסלול לפנסיונרים

(שאני מניחה שהם כן עונים להגדרה הזאת). כל מה שביקשו זה אישור אשרח ותיק (לא התקדמתי מעבר כי החבילה לא התאימה לי, אבל דרוש את האופציה!)

1Shir

New member
ברזילי - מה המבצע לתע"א? זה רלוונטי לאמי. תודה רבה

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
תוכלי לחפש בגוגל (הוט תעשיה אוירית)

http://camp.mini-sites.net/124dc0fa-548f-4d89-bbcf-b45cdc5de7fe/ תוכלי גם להיכנס לקישור דלעייל ובנוסף כשאומרים למוקדן שמבקשים הטבת גימלאי ו/או עובדי תע,א הוא בודק אצלו זה קשור למשלוח צילום תג עובד/גימלאי עקרונית המוקדנים מתוגמלים על מכירת מנויים ואפשרי לקבל מנוי על תג של מישהו אחר

למעלה