מנצ´סטר ואני

royrockboy

New member
מנצ´סטר ואני

אני בעונה החמישית שלי במנצ´סטר יונייטד בפריימר ליג. הגעתי כבר לחודש דצמבר וסתכ´לו איזה דברים השגתי בארבע שנים וקצת: אליפויות: 4 גביעים: 12 awards: 22 אי אפשר כמעט לנצח אותנו והשיא שלנו בליגה במשחקים ללא הפסד זה 68! שהשיא הזה כבר עבר ב3 עונות. ואן ניסטלרוי ווירי כובשים כל משחק וואן ניסטלרוי כובש 50 שערים בכל עונה. יש לנו שחקנים מצוינים שהשגתי בחינם והם בכלל על הספסל ואני לא משתף אותם. לקחתי את כל התארים ה"טובים" חוץ מאחד והוא מאוד קל. כשאני אומר התארים הטובים אני מתכוון לתארים שכדי לזכות בהם אתה חייב להצליח, לדוגמא גביע אופ"א הוא לא תואר "טוב" כי כדי לזכות בו זה אומר שנכשלת או במוקדמות ליגת האלופות או שנה קודמת בליגה. אני המנג´ר הכי טוב ברפיוטיישן. הסגל שלנו ושחקנים ששיחקו (ואני בטוח ישכח מלא): בארטז, קאן, בוסניץ´, סזר, הנווילים, סתאם, וורנס, סילבסטרה, רוברטו קרלוס, מנדי, בקהאם, גיגס, ג´ו קול, אנדי קול, דוויט יורק, רביבו, קילי גונזלס, כריסטיאן ווירי, ואן ניסטלרוי, וילטורד, קלוסה, ברקוביץ´, מנדייטה, סיסה, ריקלמה, פירס, קין, ורון, סקולס, בראון, טוריצ´לו, טאמודו ועוד מיליונים שאני לא זוכר. לקצת מאוד קנייות שילמתי כסף, ומלא מהם אני משיג בחינם לאחר שהם מסיימים את החוזה שלהם במועדון שלהם. חצי מהשחקנים שלי זכו בוורלד קלאס טאלנט. ברגע שאני אקח את אליפות הקבוצות שזה תחרות שמתקיימת כל שלוש שנים ומזמינים קבוצות אליה, וזה תחרות די קלה, אז אני מתכוון לפרוש ולחתום בנבחרת אירופאית טובה ולקחת את כל התארים בה!

IOJDFG

New member
אני ומנצ´סטר בעונה ה11

ואין תואר שאני לא לוקח איתם זה לא חוכמה עם מנצ´סטר, הפעם האחרונה שהפסדתי איתם, בהפסד לא צפוי בכלל, היה בעונה השישית בליגה נגד קבוצה חלשה, כשכל החלוצים שלי היו פצועים.

למעלה