מנצלים אותנו!!!!-לעצור את הגזילה

ש י23

New member
מנצלים אותנו!!!!-לעצור את הגזילה

בקרוב המורדים מגיעים לארץ ומחירי הכרטיסים מוגזמים, אנו קבוצה של מעריצים מושבעים של המורדים, מבקשים מכם ומילדכם להיצטרף אלינו ולא לקנות כרטיסים, כדי ליצור לחץ להורדת המחירים. למרות האפשרות שניתנה למפיקת המורדים להפחית את המחירים היא לא הסכימה! לא ניתן שינצלו אותנו ויהפכו את ההעדה שלנו לכסף!! חשוב מאד שתקחו חלק במחאה, שתסבירו לילדכם, כאן מדובר בצעירים שלקחו יוזמה, שזה דבר חשוב ורציני, מדובר בצעירים שמדברים אליכם ואל ילדיכם פה אחד! אנחנו קבוצה גדולה של מעריצים שאיכפת להם!!! הישתתפו במחאה פרסמו אותה ודברו עליה, רק כך נצליח !! לתגובות: [email protected]

אני בכלל חושבת

שכל עניין המורדים הוא לא בדיוק עניין חינוכי.. ילדים מתחילים להפוך למיות/מריצות ופבלואים למיניהם, תרבות הטלוויזיה ובמיוחד תרבות הטלנובלות היא שטחית וחסרת כל מסרים וחבל שילדים במקום לנסוע לטיולים בארץ היפיפיה שלנו, במקום לשחק כדורגל או לעסוק בפעילות חברתית אחרת עסוקים בישיבה מול הטלוויזיה ומהבית יוצאים רק להופעות של שחקנים מאותן סדרות טלוויזיה. אני לא אומרת לא להיסתקל כלל, אחותי הקטנה מאוד אוהבת את המורדים ולכן אני לא רוצה להכליל אבל רוב הילדים בארץ (ואני יודעת קצת סטטיסטיקות מתוקף היותי מדריכה בתנועת נוער שעברה לא מעט סמינרים בנושא) מבזבזים את הילדות שלהם על טלוויזיה ו"סגידה" לדמויות טלויזיוניות עד כדי חיקוי כמעט מושלם שלהן. בעע.. הייתי חייבת להוציא את זה..

למעלה