אפשר לקלות בכל צורה...
מה שחשוב זה לערבב היטב היטב מדי פעם.
בקלייה במיקרוגל זאת לא בדיוק קלייה, יותר ייבוש כאשר מגזימים יש גם קרמול של הסוכרים, חייבים לערבב כל דקה
ולבדוק אם מוכן רק לאחר צינון מלא.
כך גם בתנור.
במחבת הקלייה נעשית במגע ולא בהקרנת חום ולכן יש לשים לב ןלערבב כל הזמן, רצוי לחמם מראש בכדי לקבל. קלייה אחידה, אין ממש חשיבות לסוג המחבת אבל מחבת כבדה תמיד מועדפת,
אין צורך לשמן את המחבת.
יש כנובן אפשרות לטגן. אגוזים בשמן עמוק.
וסליחה על ההקפצות בכתיבה כי אני כותב בסלולרי מאי שם