מנצסטר סיטי ואני

aviv_b

New member
מנצסטר סיטי ואני

התחלתי לשחק עם מנצסטר סיטי. העפתי בהתחלה חצי קבוצה כולל את ברקוביץ. בעונה הראשונה סיימתי מקום שמיני. ןעפתי בגמר האינטרטוטו. בעונה השניה קניתי כמה שחקנים (שוודים גמובן). שיניתי את שיטת המשחק. והתברגתי בצמרת. היריבה יונייטד היתה פשוט מדהימה הפסד אחד כל העונה. וארבעת ההפסדים שלי הציבו אותי רק במקום השני בהפרש די גדול מהיונייטד. בעונה השלישית. קניתי עוד שחקנים והגעתי לליגת האלופות הייתי בטוח שזו הולכת להיות עונה גדולה. אבל עפתי לגביע אופ"א. הייתי מצויין שם. אבל בחודש אפריל הגיעה התפרקות. שלושה הפסדי ליגה רצופים הפסד בגביע אופ"א והפסד בגביע. התפטרתי. (רציתי לשחק קטע של מתפטר וחוזר) אבל הם לא רוצים אותי. איזה באסה לי עכשיו צריך להתחיל מחדש.

tomash11

New member
מממממ כמה הערות

קודם כל, למה העפת את ברקוביץ?...מעצבן מעצבן אבל אני רציני לחלוטין בדעה שפליימייקר כמו ברקוביץ כבר אין יותר בכדורגל העולמי והחוכמת משחק שלו היא דבר נדיר שצריך לשמור. כמובן שהטיעון הזה לא רלונטי למנג´ר ששם יכולים לעשות אותו אהבל לגמרי, אבל בפעם ששחקתי עם הסיטי בדמו , ברקוביץ היה תותח דוקא כמו במציאות ונתן אסיסטים נהדרים, אבל זו סתם הערת פתיחה:)) מה הקטע שלכם עם שוודים?...יש כל כך הרבה שוודים שווים במאגר שחקנים של המנג´ר?...אני דוקא מוצא המון ברזילאים תותחים. והכי מוזר לי...להתפטר ולחזור מחדש?...זה אפשרי??? ראיתי את זה קורה כמה פעמים עם מנג´רים בקבוצות אחרות של המחשב, שפטרו מישהו ולא מצאו אף אחד נורמלי איזה חודש אז לקחו בחזרה את המנג´ר הקיים...אבל הרבה פעמים ניסיתי לחזור לקבוצה שהתפטרתי ממנה והקטע המפגר זה שאפילו אם היינו מקום ראשון עם ימבה פור על השניה הם היו אומרים לי שהם לא סולחים לי על הביצועים העלובים שלי...(כן כן, בטח עלובים, זה קבוצות שלקחתי מהמיץ של הזבל בליגה חובבים ועשיתי מהן אימפריה בכל אירופה...על מה הם לא סולחים לי בדיוק?..). כמובן שזה קרה במנג´ר 98-99...ב01-02 עוד לא התפטרתי...וגם אין לי כוונה כזו כל עוד לא החזרתי את השליטה בספרד לידי בארסה!

aviv_b

New member
אני סוף סןף חוזר לקבוצת צמרת

לקחתי את הקבוצה הכי מדהימה בעולם, ריאל מדריד, רק חבל שרונלדו לא שם.

stas51

New member
אני אימנתי אותם ו...

בעונה ה1 ברקו שיחק בסביבות ה45 מישחקים, כבש 30גולים ובישל (אני לא זוכר בעדעוק כי זה היה מיזמן)40.....דרך אגב, באותה עונה כבשתי יותר מי 140 שערים ואחרי העונה ה נ-י-פ-ל-א-ה הזאת מכרתי אותו ללידס ב20 מיליון דולר

למעלה