מנצ'סטר סיטי נגד אתלטיקו מדריד שידור חי לצפייה ישירה

• פותח הנושא sdoykd
  • פורסם בתאריך
S

sdoykd

Guest
מנצ'סטר סיטי נגד אתלטיקו מדריד לצפייה ישירה, מנצ'סטר סיטי נגד אתלטיקו מדריד שידור חי לצפייה ישירה

לצפייה שידור במשחק לחצו כאן!

מנצ'סטר סיטי נגד אתלטיקו מדריד שידור חי לצפייה ישירה, מנצ'סטר סיטי נגד אתלטיקו מדריד שידור ישיר, מנצ'סטר סיטי נגד אתלטיקו מדריד שידור יוטיוב, ישראל כדרוגל ישיר מחלה זו אינה מוגבלת רק כאשר אני מנסה לקרוא, או אירועים של פעם בחיים עם בתי. בעבודה, הריכוז שלי נשבר כל הזמן: מסיים לכתוב מאמר (זה בעצם), מענה לבקשת הלקוח, סקירה והערה על העיצובים החדשים, ניקוי העותק בעמוד האודות. יצירת קשר עם כך וכך. מיסים. כל המשימות האלה הקריטיות לפרנסתי, נתקלות בתדירות גבוהה יותר ממה שאני צריך להודות על ידי מבט חטוף בטוויטר (לעבודה), או בפייסבוק (גם לעבודה), או מאמר על סטים של מנדלברוט (שרק ברגע זה קראתי ). דוא"ל, כמובן, הוא הגרוע ביותר, כי הדוא"ל הוא המקום שבו העבודה מתרחשת, וגם אם זה לא העבודה שאתה צריך לעשות כרגע , ייתכן שזו עבודה שקל יותר לעשות ממה שאתה עושה עכשיו, וזה אומר איכשהו שאתה בסופו של דבר תעשה את העבודה הזו במקום מה שאתה אמור לעבוד עליו עכשיו. ורק אז אתה חוזר למה שהיית צריך להתמקד בו כל הזמן. דופמין ודיגיטל מסתבר שמכשירים ותוכנות דיגיטליות מכוונים היטב כדי לאמן אותנו לשים לב אליהם, לא משנה מה עוד עלינו לעשות. המנגנון, שהוכח ממחקרי מדעי המוח האחרונים, הוא בערך כך: מידע חדש יוצר זרם של דופמין למוח, נוירוטרנסמיטר שגורם לך להרגיש טוב. ההבטחה למידע חדש מאלצת את המוח שלך לחפש את הבלאגן הזה בדופמין.​

למעלה