ר
ראובן אלימלך
Guest
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
מנצ'סטר סיטי נגד ניוקאסל לצפייה ישירה, מנצ'סטר סיטי נגד ניוקאסל שידור חי, מנצ'סטר סיטי נגד ניוקאסל שידור ישיר, מנצ'סטר סיטי נגד ניוקאסל לצפייה ישירה - תקציר המשחק: הם רואים שהקריאה הפכה לפעילות קשה שאפשר לעשות. גם לי יש בעיות בקריאת ספרים. לפעמים חסר לי מיקוד לקריאה ולא מתכננת זמן לקריאה, אבל אני עדיין רוצה לקרוא הרבה בעתיד. אז למה קשה לאנשים היום לקרוא? לפעמים מצאנו את עצמנו קוראים חוקים במקומות ציבוריים רק על ידי סריקתם. מהכלל מספר אחד לכלל מספר חמש במהירות. עדיין קשה לנו לקרוא, גם אם זה רק מעט טקסט. אנחנו יכולים לראות שהרבה מאמרים והדרכה להשתפר בחיים נוצרו באינטרנט, לאחר מכן, אני מנסה לברר מדוע לאנשים, במיוחד לי, קשה לקרוא ביעילות. גיליתי שגלילת מדיה חברתית משפיעה על המיקוד שלנו. אנחנו מתרגלים לדקה אחת של תוכן בכל יום, וקשה כל פיסת תוכן שאנו גוללים מאפסת את המיקוד שלנו. גלילה במדיה החברתית לא רק משפיעה על מצב הרוח שלנו בגלל התוכן שהיא נותנת לנו, אלא היא אתה יכול לראות שהחברה משפיעה על השימוש שלנו בטלפונים שלנו אז, אם נחזור לקריאה, עלינו להפחית את השימוש בטלפון ולהגביר את המיקוד שלנו. קריאה יעילה יכולה להתרחש אם נתחיל לתרגל את וליישם אותו. אם יש לנו בעיות בהשגת המידע, למשל, אם דעתנו מוסחת הרבה, ייתכן שלא נקרא את החומרים או הנושא בצורה יעילה. הבעיה אם אנחנו לא קוראים בצורה יעילה היא שאנחנו לא יכולים להשיג חומרים ספורט 1 ישיר עם תועלת מקסימלית. אנו עשויים לקבל מידע שקרי מהספר, או שנתחיל לשנוא לקרוא כי זה נראה "קשה" ונתחיל להשתמש בטלפונים שלנו לעתים קרובות יותר כדי להימנע מהמאבק הזה. גם מעניקה לנו חוסר מיקוד. אבל עדיין, אין הרבה אנשים שקוראים אותם באוניברסיטה שלי.