מנקה מרוקאית???? חחחחחחחההההה

מנקה מרוקאית???? חחחחחחחההההה

כידוע לכם בני הבכור ירדן [25] לומד אנימציה בירושלים ....ואם לא ידוע לכם אז עכשיו ידוע

במסגרת לימודי התיאטרון הוא הפיק סרטון נחמד על הטבעת [שלי] .....הסרטון קיבל ציון גבוהה [הסרטון המצטיין]
לא קשור לבובות אך קשור אליי....דנה שמשחקת בסרט [איבדה את הטבעת] היא בתי והיום לפני 23 שנים ילדתי אותה.
המתינו לסוף הכתוביות יש המשך לסרטון.....
צפייה מהנה
דבוש - סולטנה המנקה

יו דבי , איך הם נישארו רציניים מולך????

אני הייתי מתפוצצת מצחוק
כל הכבוד לירדן (התפוח לא נפל רחוק מהעץ)
ומזל טוב לדנה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא, אני לא יכול להרגע...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סולטנה

לא יכולתי להתרכז בסרט בגללה!!!
לירדן המוכשר

לכל המשפחה שלקחה חלק ביצירה

תשלחי אלי את סולטנה בהקדם, הבית שלי זקוק לה בדחיפות ויפה שעה אחת קודם.

גברת סולטנה ...הנה אני באה

בפעם הראשונה שצעקתי כולם נשכבו מצחוק בני שצילם זלגו לו דמעות....עוד טייק ועוד טייק....הם לא מפסיקים לצחוק....
עד שהתעצבנתי והודעתי להם שאין לי את כל היום כולה קטע קטן ודיי....יאלה תרגיעו.....שימו פקקים באוזניים....זה עזר???
ברגע שפתחתי את הפה הם נפלו......הקיצר צילמנו זאת שלשה ימים ו12 "טייקים " עד שהם נרגעו וגם בקושי....
כשיצאתי מהדלת הכלבה לא זיהתה אותי ונבחה...עוד טייק....שוב יצאתי....חחחחחההה משאית שאוספת גיזום נעצרה ואספה את הגיזום עם רעש נוראי....
שוב פתחתי את הדלת אך הגנן חלם והוא היה רחוק מדי...בקיצור קטע של כמה דקות לקח המווווון שעות.....אז איך מצלמים סרט????

יאללה התעייפתי דיייייייייי להיום ....חוזרת למיטה לנוח.
לילה טוב
דבוש

למעלה