מנקי הרחובות שעושים רוח ורעש?

Automatic cream

New member
מנקי הרחובות שעושים רוח ורעש? ../images/Emo12.gif

רבים מתושבי נהריה בטח מכירים את עובדי העירייה המעצבנים המשקימים קום ועוברים ברחובות העיר עם מכשיר מעצבן שעושה הרבה רעש ורוח ומעיף באמצעות צינור פולט אוויר את הליכלוך מהמידרכות.... מישהו מוכן להסביר לי את פשר הדבר המטומטם הזה?? אם היה מדובר בסוג של שואב ליכלוך שאוסף את הניירות והליכלוכים לתוך איזה מיכל איסוף או שקית אשפה הייתי מבין, אבל ממה שראיתי מדובר בצינור שפשוט עושה רוח ומעיף את הליכלוך ממקום אחד למקום אחר!! מה פשר החלמאות הזאת?? למה ערייה נהריה משקיעה תקציבים יקרים להעפת ליכלוך ממקום למקום? איזו פעולת ניקוי זאת בדיוק? ולמה התושבים צריכים ליסבול כל בוקר את הרעש החזק המעצבן של מפזרי הרוח הדביליים האלו?? למישהו יש הסבר לתופעה המעצבנת וחסרת ההגיון הזאת?
מקווה לישמוע הסבר הגיוני לתעלומה... תודה מראש א.

ה מ ש י ח

New member
היגיון נהרייני...

היית מצפה ליותר מעירייה שאישרה להקים פארק שעשועים לילדים על אתר פסולת רעילה ומסרטנת של האסבסט?

oh-da

New member
ומה באשר לשטיפת הגעתון כולו../images/Emo35.gif

לא בזבוז של מים

ה מ ש י ח

New member
נו, כמובן.

לך תבין ממשל שטוחן מים בנסיון לתפוס את הרוח
המנהיגים שלנו טיפשים. רק בועז אלברט מלך!!!!!!!!!!

anizo

New member
בענין הזה , אני אתך במאה אחוז....

ואני כבר אלף פעם , משפשפת את העיניים לראות האומנם?! משלמים כסף לבן אדם "שיעשה רוח" שלא לדבר על האבק שנפוץ לכל עבר....

ה מ ש י ח

New member
מפתיע שהזוטון המרקד המקורי לא הגיב

לאמירה שבועז אלברט מלך.. תמוה משהו. קציצי, תגובתך?...

איתיץ

New member
לסבול?

זו פעולה מאוד לגיטימית שנעשית בכל עירייה שמכבדת את עצמה (עיריית עכו, לנקודה זו, לא נחשבת לעירייה שמכבדת את עצמה). לא ניתן, קרי, לשאוב את הלכלוך והאבק במכשיר שנישא על אדם, מכשירים מהסוג הזה יסתמו, יתקלקלו, עלולים להוות סיכון נפשי, ועוד כאלה ואחרים. עם זאת, נהריה נמצאת על חוף הים, וטיבעי שתהיה מוצפת בחול. כדי למנוע את "טביעתה" של נהריה בחול, או אם נהיה רציניים לרגע, למנוע את התפשטות האבק והשחקות הבניינים, מפעילות עיריות שונות *ברחבי העולם* אמצעים מסוג זה. המכשיר מעיף את החול והלכלוך - אתם שואלים לאן. אם תביטו לרגע אחד על עבודתם תשימו לב שהלכלוך מועף - אל הכביש. כן כן, למכשיר המטורלל הזה יש מטרה מסויימת בחיים, והיא לא להרוס לכם את שנת הצהריים חלילה. לאחר שהלכלוך הועף אל הכביש, מסיימת את העבדוה המשאית ניקוי הגדולה של עיריית נהריה, ששוטפת, מקרצפת, וכן כן, היא *יכולה* לשאוב את הלכלוך בלי בעיות. תפסיקו לקטר על עיריית נהריה, היא עושה מעל ומעבר לתפקידה *ושומרת על תקציב מאוזן*. זה יותר ממה שאני יכול להגיד על שאר עיריות הצפון, שמתבכיינות על הגרעון בתקציב ועל כך שהן צריכות להיות כלולות ברשימת ערי קו העימות.

למעלה