מנשא ודברים מארה"ב

B1509

New member
מנשא ודברים מארה"ב

היי לכולם,

ההורים שלי נוסעים בסוף החודש לניו יורק ואני רוצה שיביאו לי מנשא. קראתי פה הרבה המלצות על הבייבי ביורן, אבל כשחיפשתי באינטרנט ראיתי שיש לפחות 3-4 דגמים של בייבי ביורן. איזה דגם הכי מומלץ? (אקטיב, קומפורט, מיריקל...)? האם יש מישהו שחושב שיש מנשא יותר טוב מזה לשלב הנעליים? הקטן שלי בן חודשיים וחצי אבל די גדול (שוקל 6.200).

האם יש דברים אחרים ששווה להביא מארה"ב?

תודה!!
מעיין

נועית37

New member
דברים מארה"ב

הי מעיין,

אני ממליצה בחום על המנשא של בייבי ביורן. היו לי מנשאי בד שונים אבל כשהקלאבר שלי נולד - קניתי את הבייבי ביורן. בשלב שבו צריך לנעול את הנעליים 23 שעות (אצלנו השלב הזה ארך עד גיל 10 חודשים בגלל ניתוח מאוחר) קל מאד להכניס את הקטנציק - פשוט "משחילים" את המנשא דרך המוט - קלאק בכל אחד מהצדדים וזהו ( :

לפי המחקרים שערכתי לפני הקניה שנה שעברה הסינרג'י הוא הכי טוב בגלל התמיכה שיש לו לגב. (לדעתי אפשר להסתפק גם במנשא יד שניה ולא חייבים לקנות חדש) כאן בארה"ב המחירים די דומים למחירים בארץ - חדש עולה לפי הסקרים שעשיתי באינטרנט בסביבות 135$ הזול שבינהם.

יש המלצות כאן בפורום על מנשאים אחרים - תבדקי בשאלות נפוצות אולי תקבלי שם המלצה נוספת.

חוץ מזה, אנחנו סוגרים שנה בארה"ב כרגע וחוזרים ארצה, ולשאלתך - יש המון דברים ששווה להביא מארה"ב אבל הם לא קשורים לקלאב פוט ( : - עזרתי לך? ( :

בהצלחה,

נועה

B1509

New member
בכל זאת :)

היי נועה!

קודם כל תודה על התשובה המפורטת!!

אשמח לשמוע על דברים שווים גם אם הם לא קשורים לקלאב פוט :)

אפשר גם בפרטי.

תודה רבה ושיבה נעימה ובטוחה ארצה!

מעיין

יחיאלוש

New member
רק סינרגי.

אנחנו קנינו בארה"ב לפני שנתיים וחצי ושילמנו 650 שקלים.בארץ עדיין עולה יותר.

נכנסתי עכשיו לאמזון

ומצאתי שם את הסינרג'י ב131$ ואת האקטיב ב97$ (או הפוך, אבל אלה המחירים שמופיעים שם).
אני אחכה קצת לאחרי שנעבור באמת לנעליים, ונראה לי שגם אז אני אלך קודם לנסות אותו בחנות... בא לי ללכת איתה במנשא! עשיתי את זה כמה פעמים בודדות עם הגבס (יש לי סנגלי) וזה כיף.

יחיאלוש

New member
אין כמו מנשא...

אני כמעט ולא משתמשת בעגלה! אמנם הקטנה שלי בלי קלאב פוט, אבל זה פשוט מקל על החיים!אנחנו מבשלות יחד, תולות כביסה, קניות, בקיצור...כמעט הכל!

מסכימה איתך

רק שעם הגבס זה מלחיץ כי שמתי עם רגליות (בהמלצת מישהי מהפורום כאן, כי צריך לתמוך במשקל של הגבס) אז אי אפשר לראות מה מצב הרגל ואם יש זרימת דם טובה.
אני לא יודעת אם המוט של הנעליים לא יהיה כבד מידיי בשביל מנשא, אבל מקווה שלא כי זה בהחלט מציל לפעמים (למשל כשצריך לרדת עם הכלבה ואין מי שישמור על מתוקינה).

goldyle

New member
סינרג'י מצויין

לפני שבוע מכרו אותו ב 700 ש"ח ב'תינוקות זה אנחנו' בראשון
בכל אופן לפני שאתם קונים אני ממליצה לך ללכת לחנות למדוד אותו עם התינוק
לראות שנוח לשניכם

למעלה