מנשא לגג

giladt12

New member
מנשא לגג

שלום לכולם, יש לי אופני כביש ואני מעונין במנשא לגג. לצערי המנשא של טולה לא עומד במסגרת התקציב שאישתי מקציבה לי... אשמח לקבל המלצה למנשא זול יותר לקניה או מנשא שניתן לייצר באופן עצמאי, אך כמובן שנושא הבטיחות לא יפגם!!! נ.ב ברשותי אופניים בעלי שילדת קרבון ,ולפי מה שהבנתי יש מינשאים אשר עלולים לפגוע בשילדה לכן חשוב שההמלצה שתינתן תיקח זאת בחשבון. שנה טובה ורכיבה בטוחה לכולם!!!

yrp

New member
תרכוש ...

תרכוש גגון לא מקורי של טולה, גגון אצל אחד ממרכיבי הגגונים (עלות עד 300-350 ש"ח) + מסילה של טולה ובעודף תזמין את אשתך לארוחה במסעדה. השילוב הזה עובד טוב אצל שניים מחבריי... ישנה עוד אפשרות לרכוש מסילה אצל ארז לווין במחיר סביר לכול כיס - תתקשר אליו, אני רכשתי עוד 2 מסילות כאלו לאופני המשפחה. ירון

oren_hershco

New member
שילדת קרבון:

אסור לך להשתמש בשיטה שלופתת את השילדה. יש לך 4 אפשרויות: א. מינשא Bikecar שמיוצר בישראל. ב. פס של טולה - או אחר - שתופס את המזלג הקדמי (כלומר, צריך לפרק את הגלגל הקדמי כל פעם) זאת בתנאי שקצה המזלג שלך עשוי ממתכת ולא מקרבון. במקרה הזה עבור לסעיפים הבאים: ג. מנשא ייעודי של טולה לאופני קרבון בעייתיים - רק הוא לבד עולה אולי 2000 ש' ... ד. מנשא של Yakima, שאינני יודע אם עדיין מיוצר, אבל ממילא לא מיובא ועולה כמו טולה, שהקונץ בו הוא שהוא לופת את זרוע הקראנק. כנראה שב' היא האופציה הכי מוצלחת. אורן

למעלה