מנשא מים Deuter

flipper

New member
מנשא מים Deuter

מישהו מכיר את הדגם AC Lite 15? האם מומלץ? והם מישהו יודע טווח מחירים? תודה

flipper

New member
תודה, כבר קראתי

וד"א... זה אמור להיות... את מוזמנת
איפה רכשת את התיק?

מתנצל ../images/Emo24.gif

מתנצל על הטעות... את התיק רכשתי בבסידן פ"ת - היחס היה טוב וגם זה קרוב לבית... אישית אני מאוד מרוצה מהתיק! בינתיים כל מה שרציתי שייכנס בו נכנס ולא היה מורגש ברכיבה - ככל שאני צובר יותר ניסיון איתו אני מרוצה יותר. מקווה שעזרתי. ביי, מור

flipper

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

וגם ... התנצלותך התקבלה

kraps

New member
גורביץ', מה זה? נטשת את אייל? ../images/Emo13.gif

איך הווילר? כבר הספקת לשבור בו משהו?

רשף ידידי הציני, מה שלומך? ../images/Emo98.gif

זה לא שנטשתי את אייל... פשוט תקלות טכניות מונעות ממני להכנס לפורום של השכן. חחח ואם כבר אתה שואל... אז כן ברור שהספקתי לשבור משהו! איך משהו יכול להחזיק אצלי יותר מחודש? שברתי נאבה אחורית (אל תשאל אותי איך... אני עדיין בהלם) והד סט. עצבים...

שאלות נוספות...../images/Emo63.gif

אני שוקל רכישה אבל מבנה הרשת בגב התיק והעובדה שלא ניתן לפרק אותה נראים בעייתיים א.כשרוצים לכבס את התיק ב. מה קורה אם נניח נפלת במהלך רכיבה על התיק-יש ברזלים במסגרת של הרשת-נראה קצת בעייתי ברכיבות טכניות. תודה

תשובות....

אני רוכב טכני מטבעי והתיק עד היום לא הפריע לי בשום דבר - לא בנפילות, לא בקפיצות (אולי קצת בבאני הופים הוא קופץ כמו הד אחרייך, אבל תמורת ה"הד" הזה אתה מקבל איוורור כמו שאין באף תיק). כביסה? אני עדיין לא צריך לכבס את התיק ואיך אומרים - כשנגיע לגשר נעבור אותו. הרשת אגב היא לא מברזל, היא מחוטי ניילון או משהו כזה שנמצאת על מסגרת ממתכת. אז מה החלטת? בכל מקרה בהצלחה בבחירה! ביי, מור

kraps

New member
אם כבר מדברים על "הד"

אז גם אני קופץ כמו "הד" אחרי ה-LiquiPak גריזלי הגדול, הכבד והלא-מאוורר שלי. חתיכת דרעק של תיק מיכל, אבל מה, תאבון בריא יש לו, תודה לאל התיקים. בטיול האחרון הוא בלע שישה ליטר מים, חמישה חטיפי אנרגיה, ארבעה תפוחים, שלושה סנדוויצ'ים, שתי פנימיות עם סליים, ערכת עזרה ראשונה, ערכת תיקונים, אחד גלוֹק 19C וחד גדיא ואפילו לא התלונן על שאני שוקל 70 קילו. נו, פלא שזלדה לא מצליחה לטפס בעליות? אני לא רוצה אפילו לחשוב מה היה קורה אילו ניסיתי לבצע באני-הופ עם כל הכבוּדה הזו.

m noga

New member
אני ראיתי אותו והוא נראה אחלה...

ראיתי אותו במחיר 270 ש"ח ללא שקית מים.....

flipper

New member
איפה ראית אותו במחיר הזה? ועוד שאלה

מישהו יודע איזה דגם עדיף מבין השניים: AC Lite או SuperBike L? תודה

bez

New member
ac 15 כנסי

אני רוכב עם ac 15 , מסכים אם רוב העונים על מערכת הגב והנוחות.אבל לדעתי יש בעיה אחת די משמעותית עם התיק.בגלל מבנה מערכת הגב ,התיק יושב גבוהה מאד על הגב(התיק מיועד להליכה/טיפוס פחות לאופניים)כך שבירידות תלולות וטכניות מאד החלק העליון של התיק פוגע בקסדה,למרות שאני מקפיד לא למלא את פאוץ הראש.לי אישית זה מפריע אבל חוץ מזה הכל מאד טוב בתיק.

פתרון. ../images/Emo127.gif

תשחרר את שתי רצועות הכתף מעט ככה שכאשר אתה עומד התיק נשען על עצמות האגן. בצורה הזאת התיק אולי לא ממש נוח להליכה אך ברכיבה הוא יושב בגובה מצויין ולא מפריע (גם לא בירידות תלולות מאוד).

למעלה