מנשא מים

dubivigi

New member
מנשא מים

איך מנקים ונפטרים מטעם הפלסטיק הנורא במיכל המים?

alonaski

New member
מממ.. לא מכירה את התופעה אבל

תנסה אולי למלא אותו במיים, להוסיף פנימה מיץ לימון מרוכז (כמו זה שבבקבוקים הקטנים שקונים סופר - של תרכיז לימון), בכמות נכבדת ולהשאיר את זה ככה יום-יומיים-שלושה... נראה לי עשוי לעזור...

balou

New member
כמו בצבא, עם משחת שיניים

בצבא היינו מנקים את המימיות עם משחת שיניים וקצת חול, הרבה משחת שיניים, אולי זה יעזור. אני חושב שטעם של זברה עדיף על פלסטיק קובי

dubivigi

New member
הרבה תודה לכולם - ראו מה מצאתי

בארצות הברית מוכרים הכל! הצצתי באתר החברה המייצרת camelbekומצאתי את הלינק הבא: http://www.camelbak.com/rec/cb_prod.cfm?catid=6&product_id=44 מדובר במתלה פלסטיק גמיש אותו מכניסים למיכל - הוא משאיר אותו פתוח לייבוש. אילתרתי את אותו הדבר עם קולב מתכת - התאמתי אותו למיכל וזה עובד! דובי

bisley1

New member
תנסה ויטמינצ'יק (פטל) ->

מה שיוסיף לך גם טעם טוב וגם סוכרים. כשקניתי את המנשא גם לי היה טעם פלסטיק נוראי, ניסיתי והתמכרתי ! רק תזכור לא לשים יותר מידי פטל ותוסיף גם קצת מלח כך שתהפוך את המים למן משקה אנרגיה !

מדברבר

New member
יש סט מברשות

שמיועדות לניקוי שקית המית ואת צינורית השתיה (מין חוטר עם מברשת). מנקים עם סבון כלים, שוטפים היטב ואין ריח ושאר פטריות (זה השחור שאתם רואים בצינורית).

MatureMTBrider

New member
יש את כל הציוד בארץ במושב בן נון

אם מיבשים את המנשא היטב לאחר כל רכיבה לא אמורה להיות בעיה. לטיפול בריח - השרה הכל יממה באקונומיקה שטוף היטב במים זורמים ויבש גם את המנשא וגם את הצינורית. יש סט מיוחד ליבוש השקית הכולל גם משחולת עם מברשת לניקוי ויבוש הצינורית והכל בעלות של כ 40 ש"ח. בקיצור חבל לא לנסות זה מועיל מאוד בברכה ירון

מדברבר

New member
אקונומיקה??? ../images/Emo5.gif

ירון, גש לבדיקה אצל רופא המשפחה שלך

מנשא מים

לשקית איכותית אין טעם רע. אם הבעיה נוצרת בגלל פטריות, אצות וכד'. אני פתרתי את הבעיה ע"י הקפאת השקית במקפיא עם מעט מים (כחצי ליטר), הרווח כפול, מים קרים בזמן הרכיבה והעדר טפילים וירוקת. נסה ותהנה.

yossirom

New member
הדרך הקלה והזולה

ההצעה הטובה ביותר והזולה ביותר (בהנחה שאין לך שקית במחיר מופרז)- תחליף שקית! שלך עשתה את שלה ואת הפטריות לא תצליח להרחיק לחלוטין ואת הטעם (שילך יחמיר נוכח מיצים ושאר ירקות שתשתמש בהם כחומרי ניקוי). פעם שעברת לשקית חדשה תדאג לשטוף אותה לאחר כל שימוש ולאחר מכן לתלות אותה לייבוש (תפריד את הדפנות עם אטבים).

למעלה