מנשא

אני לא מכירה את המנשא הזה,

אבל מהתמונה אני מבינה שהתינוקת שוכבת מכורבלת בתוך כיס. אז כל זמן שהראש שלה לא נעלם לך בתוך הכיס ואין לה אפשרות לנשום, לא נראה לי בעיתי.
אבל מה אני מבינה?

carlimi

New member
לפי התמונה

נראה כי יש תמיכה לראש.
לא רואה סיבה למה לא להשתמש.
אני השתמשתי עם כל השלושה שלי במנשא בד מגיל לידה ועד שהיה לי כבד ...חחח
זה אחלה פיתרון וזה אחלה לתינוק וגם לאמא.

alphadelta

New member
לא מכירה את הספציפי

שלי כבר ׳קשישים׳ אבל כמו שכרלימי אמרה השתמשנו במנשאים עד שכבר היה כבד מדי. הרעיון שלי הוא ללכת לחנות טובה לדברי תינוקות. שם יהיו אנשים שיכולים לעזור לך להתאים את המנשא המתאים לך ולאפרוחית.

1me too1

New member
תודה

בעלי הביא את זה וניסיתי להשתמש, זה קל לשימוש, אבל היא לא התלהבה בכלל. מצד שני היא חולה. התקררה, בא לי לבכות, וגם בכיתי, כזו גורה קטנה וכבר התקררה . מיותר לציין שהמצפון הורג אותי, נכון.....?

alphadelta

New member

בא לי פשוט לבוא ולחבק אותך. ולבכות לפעמים זה חשוב. והמצפון? זה חלק מהורות. יחד עם כתמים של פליטה על החולצות וההרגשה הזאת שאי אפשר אפילו להסביר כשהאפרוחה נרדמת עלייך , והתלהבות יתר מכל גרפס. ולא לשכוח שאנחנו פה בשבילך.

1me too1

New member
תודה

אין ספק שההורמונים עובדים שעות נוספות.
כואב לי עליה, כזו קטנטונת וכבר מנוזלת, ואנחנו צריכים לשים לה טיפות באף ולשאוב לה את הנזלת, והיא מסתכלת עלינו במבט כזה של.... מה אתם עושים לי, הלב נקרע לי. אבל ברור לי שזה לטובתה בסך הכל.
&nbsp

יוקלילי

New member
שלי נולדה בדיוק לפני שנה וגם הייתה מקוררת

היא חירחרה כל הזמן וממש נבהלתי, אבל הרופא אמר שזו רק התקררות. מקווה שיעבור במהרה!!

mumfor4

New member
לא מכירה את הספציפי אבל

ממליצה על רצועת בד טריקו גדולה מאוד ,סתכלי ביו טיוב מאוד שימושי אצלי היו פחות מ2 קילו כשהשתמשתי בזה . ממליצה אבל לא זוכרת איך קוראים לזה

גם אני השתמשתי בבד טריקו הזה וזה היה מעולה,

כאשר הם קטנטנים בשכיבה, ואח"כ בישיבה, עד שכבר כבד לסחוב
אבל נראה לי שהמנשא שהיא שואלת אליו הרבה יותר קליל ואפשר ללבוש מעל מעיל בלי בעיה. לעומת זאת, נראה לי שהמנשא בתמונה הוא לתקופה קצרה, לא?

1me too1

New member
יש לי מנשא קשירה

מהילדון, אבל לא הסתדרתי איתו, מאוד מסורבל לי.
תודה: -)

mo0z

New member
עם זה הסתדרת?

ממש הסתבכתי עם הרצועות האלה...
יום לימודים ארוך למנשאים האלה!

1me too1

New member
עם הקשירה?

לא... היה מסורבל, ולא החזיק את הילד בפנים.
החדש שקניתי עכשיו, דווקא הצלחתי לשים אותו וגם את הילדה, אבל נראה שהיא לא אוהבת את העניין

carlimi

New member
צריך לנסות כמה פעמים

ממליצה בחום לא להתייאש ולנענע אותה כשהיא בפנים ....
בסוף הם נרדמים ומתרגלים וזה שווה את זה לחודשים הקרובים.
בהצלחה

למעלה