מנשר לאומה

מנשר לאומה

אנשים יקרים, חזרתי הבייתה ופתאום זכיתי להארה, לא הייתי מתנגד לעזר מנגד מצודדת, בלשון המעטה. פתאום,ובמיוחד היום, כשחזרתי מעמל היגיעה ורוחי תשושה קלטתי,כך פתאום, כי בא לי מישהי, קטנה,צנועה,ציתנית וכנועה....סתם..להרגע..
..
. מחפש מישהי אמיתית!!! אמיתית ונטולה- נטולת פוזה,וכיוב´ מרעין בישין. אהמממממ.....אני...אני לספר ,כך סתם, על עצמי לא ממש ידעתי...אבל מי שתגיב ותגלה נכונות בריאה תשמע ממני גם תשמע.

night mistress

New member
ברוך הבא שופי..ספר לנו סיפור ../images/Emo8.gif

בשם כל חברי הפורום..שכעת לא נמצאים כאן כדי לברך אני מאחלת לך שתמצא את מה שאתה מחפש.. ספר קצת על עצמך..מי, מה, בן כמה..איך היה בגלות..וכו´

תודה על קבלת הפנים החמה

כבן 26. דר בת"א. עובד..לומד ולומד ולומד ולומד..וזה לא נגמר..
ובקיצור- סה"כ, שגרת חיי, אני מאמין, די קונבנציונלית. אך אם בכל זאת אחפש את הניצוץ האקסקלוסיבי והייחודי לי, אזי ניתן לומר כי אני נהנתן לא קטן, השואף למצות את החיים עד כלות. כמובן שזה נשמע אבסטרקטי...הדברים יתבהרו בהמשך..אני בטוח...

עוד מעט יגיע דודוש

עם פרח וחרוזים יפים לקבל את פניך אבל בינתיים אולי בא לך להשתתף בניסוי? על התחרות שלנו שמעת? כל מה שנשאר לך לעשות כדי להפוך למועמד זה לצרף תמונה...

night mistress

New member
נקודה..את הורגת אותלי עם הניסויי..:

כל פעם שאני שומעת את זה אני נשפכת מצחוק..

מסוכן... אבל שווה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נוAה, בהיותה מקורבת להנהלה שמעה שמועה ש... מי שיהייה רציני וישתתף בתחרות, והכוונה לא לתמונות מפורסמים ותמונות של חיות המחמד שלכם, אלא לתמונות אמיתיות שלכם, לא רק שיזכה בתואר הנכסף הוירטואלי המבוקש והחם ביותר, אלא יזכה גם בפרסים...
בהחלט שווה!

night mistress

New member
אני מעדיפה כמה שפחות מתמודדות

גם ככה התחרות קשה. אבל גברים, אפשר חופשי..

dudusch

New member
שלום ינשוף מיני ../images/Emo9.gif

אמרו כי אתן לך פרח, אז הא לך
וזהירות מהקוצים. ברוך הבא, פה לא קופצים... התחרות המדוברת, היא על הדמות המובחרת, וירטואלית או שלא, וכי איננו אנושיים, כאילו הלו?!
אז ברוך הבא לחגיגה, אתה יכול להירגע, (לפחות לנסות), ולפחות בחוויה אתה יכול להתנסו...

למעלה