מנתחים באזור ירושלים

מנתחים באזור ירושלים

אני ממתינה לאישור ועדה ובינתיים התחלתי לברר אצל מי ואיפה כדאי לעבור את הניתוח.
אני חברה בקופ"ח מכבי ואשמח להמלצות.
אגב איך התמודדתם עם לחץ מצד בן משפחה שעושה הכל כדי למנוע מכם לעבור את הניתוח?

ליבי3617

New member
רופאים באיזור ירושלים

ד"ר רונית גרינבוים מקבלת דרך מכבי.
אני חושבת שפגישה אצל ד"ר רם שפירא לא עולה הרבה בשערי צדק - בלי שום קשר לקופה.

שניהם מאד מומלצים על ידי המנותחים שלהם.

לגבי לחץ מצד המשפחה - בן משפחה אחד? כולם נגד?

סופו של דבר ההחלטה היא רק שלי...

אני חד הורית כך שזה לא מצד הבעל...אלא דווקר אמא שלי מתנגדת למרות שגם היא סובלת מעודף משקל רב...

ליבי3617

New member
זו פעם ראשונה שאני רואה את ההודעה הזו

קראתי עכשיו את כל השרשור.
גם לי היה קצת קשה לקרוא דברים על הקאות (לא היו לי כמעט) ועל זוועות אחרות שעלולות לקרות בשרוול.
אף ניתוח הוא לא חף מסיכונים אבל יש הרבה בין מה שנכתב לבין מה שיכול לצפות לו מנותח עתידי.

אגב לגבי פרגון של חברים ומשפחה זה נכון לכל תחום בחיים.
"החברה השמנה" זו שתמיד כיף ללכת לידה או לצאת איתה למועדון כי נראים טוב או זו שתמיד תגיד "כן" כדי להיות מקובלת - מצטערת חברים שאני מקצינה קצת אבל ככה זה מתנהל

אותה אחת פתאום הופכת לחתיכה. פתאום נראית לעין וגם נראית טוב.. יותר חושבת על עצמה.
זה מרגיז את הסביבה בגלל השינוי שחל באותו אדם.

בונבון58

New member
גם עוד משהו בקשר לתגובת החברה

בלי קשר למה שהחבר כתב, באופן מפתיע ראיתי חלק ממשורוולים שמכירה במציאות שהם גם ממציאים תופעות מקצינים
דברים כששואלים אותם לגבי הניתוח הם משחקים אותה יופי של מסכנים. מנסים להפחיד עם כל מיני סיבוכים את האנשים.
לכי תביני למה- אולי בגלל פחד מעין הרע או משהו בסגנון.

בכל אופן אני החלטתי שאני לא מגלה לאף אחד על הניתוח הזה בשביל לנטרל כל מיני תגובות לפני ואחרי. וגם אמא
שלי כמו שלך מתנגדת בכל תוקף לניתוחים האלה והיא שמנה מאוד בעצמה. היא מתה מפחד לעשות את הניתוח
והיא מנסה להפחיד כל מי שמספר לה שהוא הולך לעשות אותו. ואחרי הניתוח היא אומרת איזה מסכן, הרס לעצמו את הגוף,
לא יכול לאכול כל מה שרוצה וכו' וכו'.. נראה לי שככה היא פשוט משכנעת את עצמה בגלל שהיא בעצמה מפחדת.

בקיצור תהיי שלימה עם החלטותייך ואל תתייחסי לכל מה שאנשים אומרים גם הקרובים ביותר.

ליבי3617

New member
ההחלטה היא שלך

ולמרות זאת כדאי שתהיה תמיכה.
יש לך חברות שיוכלו לעזור לך? אנשים שאת מכירה שיפרגנו לתהליך ויהיו שם בשבילך?
כמובן שאנחנו פה עבורך במידע ומה שתצטרכי.

למעלה