מנתניה לאריאל

orange love

New member
מנתניה לאריאל

שלום לכולם. מה שלומכם? טוב אני אומנם עדיין לא גרה באריאל, אבל כנראה שאגור בקרוב. כרגע אני גרה עם ההורים שלי בנתניה, והם נורא רוצים לעזוב את העיר ולקנות בית במקום שקט. הם נורא נידלקו על אריאל ומחפשים בית בתוכה ובסביבתה. האמת, לי זה קצת מוזר, אחרי כל כך הרבה שנים של חיים בעיר, לעזוב את הכל ולעבור למקום שנראה לי ההפך הגמור מזה. אומנם זאת לא עזיבה מוחלטת, כי החלטתי שבכל מקרה אני חייבת לסיים את לימודי התיכון שלי בבית הספר שלי בנתניה. הלימוד במגמת התקשורת שם יותר מיד חשובה לי. אז ברור לי שעומדים בפני הרבה קשיים ושזה לא יהיה קל בכלל. אבל כרגע, כל עוד לא מצאנו בית ואנחנו עדיין בחיפושים, הכי מציק לי חוסר הוודעות שבו אני נמצאת. אז החלטתי להכנס לפה, לשפוך קצת את ליבי, ולשאול באופן כללי מה היא אריאל, מה מאפיין אותה ואיך זה לגור בה. מה היא כוללת ומה היתרונות והחסרונות שלה מול נתניה שנחשבת לעיר גדולה יחסית. אז אחרי שהצגתי את עצמי והסיפור שלי, אשב קצת בשקט ואפנה לכם את הבמה. שתציגו את עצמכם, ותספרו לי, מה היא אריאל.

בעיקרון..

זה ישוב נידח באמצע שומקום כמרחק של שעה מת''א...משעמם פה טילים ודפוק פה לחלוטין אבל מתחברים פה לאנשים מהר וחלקם גם דפוקים אבל בצורה מצחיקה..שותים פה הרבה אלכוהול בשביל הכיף ולפעמים מרימים מסיבות אנדרגראונד מטורפות! וזהו בעיקרון..

DredLox

New member
מה אתם כולכם מבלבלים??

זאת עיר מצויינת. עיר קטנה, שקטה, אווירה טובה, כולם מכירים את כולם. אין הרבה בעיות, אין פשע כמעט. הדירות זולות. מרחק של כ40 דקות נסיעה ברכב לת"א, או שעה וחצי באוטובוס...אבל הצד החיובי הוא שההנסיעה באוטובוס זולה (בגלל שאנחנו בשטחים : ))) ) וישנו אוטובוס לת"א כל 20 דקות, ככה שלצאת מהעיר זאת לא בעיה. ואם יש לך בעיה להכיר אנשים, דברי איתי : ))

orange love

New member
החוויה שאחרי

יום שבת אני והורי עשינו סיור באריאל, ברקן ונופים. תיארתי את אריאל שונה לגמריי, ואפשר להגיד שהתאכזבתי, היא נראת עיר לכל דבר. בניגוד לברקן ונופים כמובן. אז אני ומשפחתי החלתנו להתביית דווקא בברקן בתור מקום מגורים. מה שכן, כנראה שאת כל הסידורים שנצתרך לעשות, נעשה באריאל, כי בקטע הזה ברקן זה ממש חור. אז תגידו לי, באריאל יש דברים לעשות בסופי שבוע? או שהעיר מתה לגמרי (כמו שזה היה נראה אתמול) וכל סופש אצתרך לנסוע לתל אביב בכוחות עצמי? והאם אני יכולה למצוא שם איזה אשכנזי/גרמני/בריטי יפיוף שיעביר את זמני בנעימים

דבר ראשון...

עם תעברי לברקן תישלל ממך הזכות לכתוב בפורום הזה דבר שני...את לא רוצה שלכל מקום שתלכי יגידו "היי!הנה הברקנית החדשה"כי זה מה שיקרה ועכשיו ברצינות....עם יש יום שבו אריאל מתה שיום שבת...בימי שישי אפשר למצוא מה לעשות...תלוי במה שאת רוצה... ולגבי הבריטי/גרמני/אשכנזי...יב ניראה לי הבחירה המושלמת....

DredLox

New member
חחחחחחחחח : ))

קובי מדבר לעניין : ) וחוץ מזה יש באריאל 3 פאבים שפועלים כל ערב, כל יום שישי יש איזה מסיבת ריקודים, למרות שאני לא יודע למי היא מיועדת... ויש מלא פיצוציות שתמיד מתקהלים שם אנשים... אריאל זאת עיר ללא הפסקה : )

Alison Hell

New member
אין לך מה לחפש בברקן,

מיילה רק תבואי לאריאל כל הזמן כדי לבלות את זמנך כאן כי תמותי משעמום שם

snowbol

New member
יב אתה עונה על התיאור שהיא מחפשת

גרמני/בריטי/אשכנזי יפיוף...אני בעצמי לא יכולתי לתאר אותך יותר טוב... בעע...איך אפשר לגור בחור כמו ברקן!??! כל מה ששומעים ברקע זה את תפילות המואזין מהכפר השכן... ואריאל היא עיר ללא הפסקה,כמו שליב יש 3 פטמות... היא ללא הפסקה רק בקטעים שבהם הכל מת פה.. נ.ב בנימה קצת אחרת בשבת ניסיתי ללכת לפאב כלשהו באריאל ב12 בלילה והכל היה מפוצץ!!!! מה נסגר!?!? כל הילדים הקטנים זחלו מהמחילות שלהם!??!!? ..הפאב הרוסי בכיכר בכלל היה סגור...קיצר..התאכזבתי קשות וסגרתי את היום האחרון ללא בירה! תקלה!

maya metal

New member
וואי אני לא יודעת מי אתה

אבל אתה מרמר לי ת'ט'עחת! חסל סדר מירמורים וגידופים כלפי יב !!!!!

DredLox

New member
דה פאשלה!

שיעשה מה שהוא רוצה... הוא לא קיבל מספיק חיבוקים בבית... : )

snowbol

New member
ממרמר שממרמר ,תתמודדי

בפעם האחרונה שבדקתי זה היה פורום דמוקרטי ואני יכול לגדף את יב כמה שאני רוצה! במיוחד, כאשר אני נכנס לפאב ,רואה את יב שם והוא לא מתייחס אליי בכלל!@ זה חבר זה! יב,כושלאמאמאאמא שך! זכור תקטע,no more free nargila 4 u!

orange love

New member
אהבת אחים שוררת פה.

כבר קונים בית באריאל, אין ברקן. מרוב התלהבות לא ראיתי שהאשכול הזה עדיין פה (הפורום בקושי פעיל). ופתחתי אחד חדש. ואגב, תגידו יש לכם קולנוע באריאל?

למעלה