מסאג´ שוודי.....

amet

New member
מסאג´ שוודי......./images/Emo3.gif

היי בוקר טוב חברים יש לי שאלה? השבוע ביקרו אצלנו שני חברים שלנו, שאחד מהם הוא חבר מאוד טוב שלי כבר הרבה שנים, לבן זוג שלו יש בעיה רפואית מסויימת. והוא שאל אותי אם מסאג´ שוודי יכול לעזור, הסברתי לו שכן ולמה זה יעזור (דרך אגב אני המסאג´יסט).אז הוא אמר שהוא יבוא אליי ושאני יעשה לו את המסאג´. אמרתי אוקיי הבאתי את האירגונית וניסנו למצוא יום שיתאים לשנינו. ואז א´
(החבר שלי) אמר לי אולי תעשה את זה אצלנו בבית? ואני אמרתי
" אני מעדיף לטפל בקליניקה לא בא לי לטייל עם המיטה שלי"
-" למה תבוא בערב ואז תאכלו אצלנו ארוחת ערב אני כבר התחלתי להרגיש שמשהו פה לא בסדר, האם זה באמת הזמנה לארוחת ערב או רק כיסוי על הפחד שלו מלא יודע מה...... (הוא כבר יודע שאני לעולם לא יתחיל עם משהו בזמן העבודה שלי) לפני שהם הלכו קבעתי שעה עם הבן זוג שלו ואז
אומר לי אז מה קבעתם למחר? אני צחקתי ואמרתי, חלק מהסאג´ ואני אומר מעכשיו, חצי ישבן יהיה חשוף, אז לא קיבלתי טלפון על ביטול המסאג´ ולא קיבלתי טלפון לקביעת מועד אחר אבל לא זה מה שבאמת מפריע לי מה שמפריע לי זה שפתאום האמון בי ירד, אני יודע שזה אולי מהחשש שלו, אבל אנחנו חברים מספיק זמן ומספיק קרובים, בכדי שנדע שלעולם לא יהיה משהו, חשבתי להתקשר ולדבר עם
על זה. על החשש לא על המסאג´...... אבל מה אני אמור להגיד מצד אחד אני כועס ואני לא רוצה להגיע איתו לוויכוח, כי אני יודע שברגע שאני אומר משהו הוא יתחיל בוויכוח. אבל זה מפריע לי ומציק לי. מה לעשות? שיהיה יום נעים לכולם
א´

Liroy25

New member
אני חושב על מה אתה היית אומר

לו אני הייתי שואל אותך, ואני חושב שהתשובה היתה לקחת אויר וכן לדבר איתו. אם הוא מתעצבן סימן שכן משהו שם מפריע לו וזה לא קשור לאמון או לחוסר אמון שלו בך. לפעמים משהו מפריע כי ככה, בלי סיבה מיוחדת ובלי שום הגיון.

old crow

New member
רופאי שיניים, עורכי דין,

מורות לבלט, כל הקבוצה שמתחילה ב"פסיכו", הנגר, הצבעי וגם כן, כן, המסג´יסט משתדלים לא לתת את שרותיהם לחברים כי א. קשה לגבות כסף וב. החברות נפגמת אם משהו אינו כשורה. בא נאמר ואתה סטרייט ומדובר באשתו של חבר ואתה בבדיחות הדעת אומר "כן, אבל היא תצטרך להוריד את החזיה/תחתונים". אז נכון שביננו (דהיינו, חברי הפורום - גם בנות המין היפה שבהם, אני משער) חצי תחת של גבר יותר מענין אבל למען הבהירות הבאתי זוג סטרייטי, משום שבמקרה כזה היה די מובן שאם היית אומר "להוריד את החזיה/תחתונים" אז גם אם החבר היה בטוח שאין דבר בינך לבין אשתו הוא היה חייב להגיב והתגובה יכולה להיות בין אגרוף בפרצוף לבין פרידה מהירה ודי קרירה. כלומר גם במקרה בו מדובר סביר להניח שהקו הדק בין חברות ומקצועיות טושטש. היה יותר חכם אילו מלכתחילה היית מייעץ לו לאיזה מסג´יסט לפנות (בתרוץ אולי שאתה אינך המומחה בדיוק לנקודה המדוברת). ברור שאם אתה רוצה שתשארו חברים אתה צריך לדבר עם הבחור, אבל סביר להניח שזה לא יהיה קל.

ז י ק ו

New member
שם KY וחולק על דעתך ../images/Emo182.gif

יש לי בן זוג כבר 3.7 שנים, ויש לי ספר שגם הוא בזוגיות 4 שנים אני מסתפר אצלו קבוע פעם אצלנו בבית ופעם אצלהם בבית ולעיתים במספרה. אנחנו חברים טובים ואני משלם לו את מלוא הסכום שמגיע לו. זה שאנחנו חברים מקנה לי אולי הנחה קטנה אבל בהחלט לא מקנה לי משהו בחינם. אין לבעלי ושום שמץ של חשד שאני הולך לשם כדי לעשות משהו אחר מלבד להסתפר וחוץ מזה אני חושב שקינאהבין בני זוג זה דבר בריא (בגבולות ההגיון) ושוב, תלוי עד כמה יש ביניכם פתיחות... בין בני הזוג ובין בני הזוג עם החבר.

old crow

New member
לא אמרתי לעולם לא

למרות שעד כמה שידוע לי אצל ספר לא עולה הבעיה של חצי תחת חשוף
. אבל למשל אני כרגע מתאמן אצל מדריך כושר שהוא גם חבר ואתה יודע מה, לא הייתי צריך אפילו להתחיל, כי לא נעים לי לומר לו לגעת בי קצת פחות ועוד יותר לא נעים לי להפסיק את האימונים אצלו למרות שאני חושב שהוא פחות מיומן מהמדריך הקודם שלי. וכן אני משלם פיקס בגמר כל אימון אבל יצרתי לי בעיה בכל זאת.

Liroy25

New member
יש משהו בדבריך זיקו אבל עדיין

במקרה של תספורת בניגוד למסאג´ אין כאן קונוטציה מינית! אם תרצה לפנק את בן זוגך אתה קרוב לוודאי תעשה את זה במסאג´ אירוטי ולא תחמצן לו את השיער.

ז י ק ו

New member
מה אתה אומר?

אחרי כמה שנים של זוגיות מסאג´ אירוטי כבר פחות מרגש חייבים להיות יצירתיים יותר כמו למשל לחמצן את השיער ולא במקום שיגרתי..

amet

New member
חבריי היקרים

אני חושב שבמקרה שלי, אני והחבר שלי מספיק קרובים בשביל לומר הכל כולל הכל. נכון שמישהו עכשיו יאמר לי, "יכול להיות שאתם אומרים הכל אבל, הנה לך עובדה שלא." במסאג´ שוודי כמו בכל מסאג´ שוודי (ולא פרי המצאתי) חצי תחת נחשף על מנת לעבוד על החלק התחתון של הגב, וכן גם על השרירים בישבן מאחר ואנו יושבים עליו רוב היום. אתה לא רוצה?, משהו מפריע לך?, אין בעיה תגיד!!!. קבעת ואתה לא בא-- תודיע. לגביי כסף, אני חושב אחרי שנתיים של נעים או לא נעים היום למדתי שאין מה לעשות זו הפרנסה שלי ומזה אני חי, אז אני כן עושה הנחות לחברים ואפילו משמעותיות, אבל עדיין, אני חושב שמרמת ההכרות שלנו, כן יש מקום לומר מה הוא חושב. אז הנה בזה הרגע הוא התקשר אליי, והוא שאל אותי מספר פעמיים אם הכל בסדר, אמרתי שכן ושאלתי איך אצלו, הוא דיבר על העבודה וכו´ ואמר ששניהם מאוד נהנו אצלנו ביום שבת. אז אחרי שהוא גישש וראה שאצלי "הכל בסדר", אז זה בסדר. חשבתי לדבר איתו ולומר, אבל נמאס לי להיות המטפל של כולם, ולעזור לכולם לשחרר איפה שקשה להם. זה השיעור שלו והוא יילמד אותו בדרכו הוא. כשאני אצטרך לומר משהו , אני אומר. וזוהי מסקנה שהגעתי אליה במשך היום, ובמיוחד בגלל השיחה האחרונה. ו....אני אשמח לשמוע עוד דעות....

סתם תהייה...

יכול להיות שזה לא אתה שמהווה עבור
בעייה, אלא שהוא לא סומך על בן-זוגו? ואולי הוא מתבייש מדיי מכדי להודות בזה ולכן הוא התנהג ככה? כלומר אין לזה שום הצדקה (להתנהגות כזו), אבל... לך תדע. בכל מקרה נראה שעדיף לדבר על זה. לא להשאיר את זה באויר ככה ולהתנהג כאילו כלום. כי המשקעים שם, וזה לא נעים. וחבל לאבד מישהו שאתה מחשיב כחבר טוב בגלל דבר כזה. ואם זה לא עובר, אז כנראה שלא מגיע לו חבר טוב כמוך.

זורבבל

New member
מסכים עם עוגי

אני חושב שהבעיה דווקא לא בך אלא במערכת היחסים בין חבר שלך לבין בן זוגו. אני מבין שאתה לא התנדבת להיות המטפל ("אז הוא אמר שהוא יבוא אליי ושאני יעשה לו את המסאג´.") אלא הפכת מיועץ למטפל ביוזמת בן זוגו של החבר שלך. אני לא חושב שאתה עשית משהו שעשוי להתפרש כ"לא תקין". ישנה נקודה שבה עוגי ואנוכי חלוקים והיא ה"לדבר על זה". לדעתי אתה לא חייב להתערב במה שקורה בין חברך לבן זוגו. אתה הרי מתכוון לבצע טיפול מקצועי לכל דבר ותו לא ולכן אין סיבה שתתערב במשהו, שכנראה בני הזוג לא רוצים שתהיה מעורב בו. העובדה שחברך התעקש לוודא ש"הכל בסדר" מתפרשת אצלי בכך שהוא חש במתח שנוצר, שלא באשמתך, בסיטואציה ההיא והוא באמת רצה לוודא שלא נפגעת/לבקש סליחה אם כן. זורו

למעלה