מסבה את תשומת לבכן לטיפול חדשני באדנומיוזיס

מסבה את תשומת לבכן לטיפול חדשני באדנומיוזיס

היי.. אני לא יודעת אם אתן יודעות אבל אני עובדת בתל השומר.
מפה לשם, נבדקתי אצל פרופסור רבינוביץ' ועשיתי MRI שלא רואים בו אדנומיוזיס או מיומות... ומצד שני יש לי אולטרסאונד מלפני שנתיים של ד"ר אייזנברג שמוכיח שיש אדנומיוזיס ברור. לא משנה, לא אלאה אתכן במה שעובר עליי ובבלבול שיש לי בתקופה האחרונה.
בכל אופן, אני מידי פעם נמצאת גם במשהו שנקרא "המרכז לטכנולוגיות מתקדמות" בתל השומר ויש להם טיפול חדשני במיומות ואדנומיוזיס שנקרא אולטרסאונד ממוקד שהוא בעצם נועד לדכא לגמרי את האדנמוזיוס ואת השרירינים או המיומות, וזאת ללא כל חדירה או התערבות כירורגית אלא רק על ידי חימום המקום.
זה בערך ההסבר שקיבלתי מהאחות הראשית שם.
ממש רציתי לשתף אתכן.
יכול להיות שאעבור אותו בקרוב, אני רק מחכה לכמה מסמכים רפואיים שאוכל להראות לפרופסור רבינוביץ'.
אעדכן אתכן..

דרך אגב - למה אף אחת לא כתבה על הכתבה שהייתה ביום שישי על שני כהן והאנדומטריוזיס? ממש התרגשתי מהכתבה...
מסתבר שהיא עשתה איזה ניתוח בשוויץ או משהו...

לילה טוב :)

narkis18

New member
אני אשמח לשמוע על הטיפול!

אצלי האנדו' טופל בניתוח (ואני החלטתי שזה עבר ולא יחזור יותר), אבל האדנו' נשאר - וזו בעצם הסיבה העיקרית שאני לוקחת ויזאבל ולא גלולות ברצף (שאיתן אני מקבלת כל 3-4 חודשים וסובלת מכאבי תופת).

אז אני ממש ממש אשמח לשמוע על הטיפול - מעורבת בזה קרינה? זה מאושר לטיפול כבר, או שזה בשלב ניסיוני?
ואם תעברי אותו, כמובן שאשמח לשמוע חוייתך האישית

לגבי הכתבה - אותי קצת הרגיז שבפרומו לכתבה גרמו לזה להישמע כאילו בערך חצי ממנה הוא על אנדו' ובפועל דיברו על זה דקה.. ציפיתי לחשיפה יותר משמעותית

מיטל 1986

New member
נכון מאוד..

שעה אני מחכה בקוצר רוח לכתבה
ובסופו של דבר לא הייתה התייחסות כמעט בכלל לאנדמטריוזיס..
הכתבה הייתה בעיקר על ההצלחה שלה מול הקהל בהצגות!! מפרגנת מאוד מגיע לה. אבל הפרומו מטעה

ronki3

New member
גם אותי הרגיזה הכתבה

וגם שהיא אמרה שאחרי הניתוח המחלה עברה. לעניות דעתי המחלה לא עוברת היא כרונית, אלא אם כן זו רק אני שפחות מ4 חודשים אחרי הניתוח כל ההדבקויות חזרו והציסטה והאדנומיוזיס.

שמיץ1

New member
תוכלי לכתוב את שם הפרוצדורה

שבה מדובר?
גם אני אחרי ניתוח אנדו', סובלת מאדנומיוזיס וכרגע על ויזאבל. אשמח לשמוע אם יש אלטרנטיביות חדשות.

לואי84

New member
והנה כתבה קצרה בנושא

מלפני מס' חודשים http://doctorsonly.co.il/2013/06/58720/

לגבי שני כהן, דווקא הוזכרה הכתבה כשפורסמה. חשוב מאד שמישהי די מפורסמת כמוה תסכים להיחשף ולהעלות מודעות. אני חושבת שבעקבות הכתבה ללא מעט בנות התעוררו שאלות לגבי האופציה של אנדו' אצלן.

שמיץ1

New member
מזריקה מאהבה, זה הטיפול שאליו התכוונת?

כי בכתבה צויינו רק שרירנים. האם זה באמת גם לאדנומיוזיס?

הנה מצאתי הסברים מדויקים

ההסברים הם יותר טובים משלי :)
בעיקרון רק שתדעו שאומנם כתוב רק שרירנים אבל אביבה האחות הראשית מקסימה והסבירה לי שזה גם לאדנומיוזיס.
תוכלו לדבר איתה ולהתקשר אליה היא תסביר לכן הכל אם תרצו היא ממש מקסימה - 03-5305245. אם תרצו תוכלו להגיד ששמעתן על הטיפול דרך יפית שעובדת ב-MRI ומעוניינות בעוד פרטים (אתן כמובן לא חייבות לציין את השם שלי, רק אם תרצו)
שאלתי אתמול את אביבה אם נשים יודעות על הטיפול הזה בכלל והסברתי לה שאני פעילה בפורום אנדומטריוזיס ושאני חושבת שהבנות לא יודעות על זה, והנה צדקתי :) ממש שמחה אם המידע יעזור למישהי...
הנה הקישורים שמצאתי לכן..
זה נקרא אולטרסאונד ממוקד
ועוד הסבר
בהצלחה :)

אה ועוד משהו ממש חשוב

הם ממש עכשיו קיבלו אישור לעבוד עם כל קופות החולים!!!
אז טופסי התחייבות יהיו לכן ולא תצטרו לשלם 2000 ש"ח על כך...

למעלה