מסבת העיתונאים בזאפה

מסבת העיתונאים בזאפה

אתמול טיפקס כינסו מסיבת עיתונאים מאוד ססגונית בזאפה, כמובן בקשר לאירויזיון. קובי היה מגניב, הבריק שר ולא התבלבל מכלום. צרפתי פה לינק שיש בו תקציר וידיאו של המסיבה. תהנו! אגב חברה אף אחד לא הגיב בשירשור ההופעה, על זה שההופעה מתקיימת בסוף, ובכלל הפורום שקט גם ביחס ליום רגיל, בוודאי ביחס לימים גדולים עבור טיפקס. איפה אתם

טיפקסית

New member
זה היה אתמול גם בגיא פינס

בכל מקרה אני מניחה שכולנו כאן ניתן לחבר'ה של טיפקס את כל הזמן שהם צריכים כדי שיוציאו מעצמם את המיטב,וזאת בשביל שאנחנו נהנה מההופעה שלהם. וחוץ מזה-דני אברג'ל אתה ילד כאפות!!

טיפקסית

New member
לינק לקטע וידאו נוסף

שגם יותר מצחיק וקצת מזכיר את ההומור של הפורום שלנו קובי מצטט את "עוד תפרוט הבללייקה" דני יא ארנב כאפות! ובינתיים בנוסף ללינק תמונה שצולמה לאחר סיום המסיבה

טיפקסית

New member
גם אתר מומה כפרה עליהם מפרגנים

אני זוכרת שאתר מומה כפרה עליהם פירסמה כתבה על טיפקס כפרה עליהם,שיצאה מצחיקה כמו שרק טיפקס [כפרה עליהם] יודעים לעשות מומה מצטרפים לשמחת האירוויזיון של טיפקס. לינק מצורף

טיפקסית

New member
ואחרונים חביבים לבינתיים אתר ערוץ

הבידור שגם כן טרחו ושלחו נציגות דוז פואה לערוץ הבידור וסחתיין לינק לינק לינק

קודם כל תודה

על הלינקים והכתבות, כל המקבץ הזה נחמד מאוד. קובי התראין בסוף השבוע לעיתון "העיר" של ירושלים. ראיון מאוד נחמד מעניין ושווה. בכתבה הוא אומר "אני תוניסאי שחושבים שהוא מרוקאי", אז לאותו אחד שהתערב על זה, אתה כנראה לא היחיד שטועה. ואגב לא הוזכר פה אבל טיפקס תכין ארבע שירים לאירוויזיון, איתם היא תופיע בשדרות ושם הקהל + השופטים יחליטו איזה שיר יגיע לאירוויזיון עצמו.

הוד11

New member
יפה מאוד

וכלהכבוד לכל האתרים שפירגנו להם וכל אמצעי התקשורת ששלחו נציגים לאירוע

למעלה