מסגד קטן בערבה

מותר לי

New member
מסגד קטן בערבה

הסידרה מספרת את סיפורה של קהילה מוסלמית בעיירה הבדיונית "מרסי" בססקצ'ואן. הפרק הראשון שודר ב-9 בינואר 2007. יוצרת הסידרה היא זרקא נוואז, קנדית ממוצא פקיסטני. למרות שמה, הסידרה מצולמת בטורונטו (למעט הפרק הראשון והשני שצולמו בססקצ'ואן). הסידרה מופקת על ידי שירות השידור הקנדי.

זאווס

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בקרוב באב אלחארה בעברית

junior gong

New member
חחחחח איזה באב לחארה בעברית?

שקלתי לעשות תוכנית כמו באב לחארה באנגלית, אני אקרא לה THE DOOR OF THE HOOD העלילה תהיה על קהילת הכושים והקודים המוסריים של הכנופיות שם, איך הם מנענעים BITCHS כל היום, איך הם מגלגלים ג'ויינטים, ואיך הם מתמודדים עם ההיררכיה בכנופיה. להיט עולמי ! עוד לא ראיתי את הסידרה של גלי, אני אראה יותר מאוחר ואתן חוות דעת.

mike00

New member
רוב תושבי המחוז הם אינדיאנים[ילידים],אסייתים

וקנדים[רד נקים]......לא נתקלתי שם כמעט במוסלמים.... המקום עצמו עמוס בטבע מדהים,ולמי שאוהב לדוג הפרובינציה היא גן עדן.

מוחמד5

New member
../images/Emo178.gif

סדרה ארוכה יותר מ 22 דקות , אני אשב לראות , ראיתי את ההתחלה וזה ניראה מצחיק לאללה. ביי בניתיים אני רואה את הסדרה.

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif אהבתי

שונה , ממזרי משהו, פשוט אהבתי. יאסר , עמר , פאטימה ... אחלהההההההההה לא יודע מה המסר שהסדרה אמורה להגיע אליו. אגב !! שיר הסיומת מאוד יפה.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif יפה ראיתי קצת

אחר כך אמשיך לצפות... אני פשוט צופה בסרט אחר מעניין לא פחות.. אני שולחת לך מפה חיבוק, את תצטרכי אותו תהיי חזקה, אל תשברי...

מותר לי

New member
אפשר לחבק את החיבוק שלך? ../images/Emo3.gif

או שהוא ישבר? לשמור אותו במקפיא? או שאז החיבוק יהיה קר מידי? אני חזקה.... יש לי גב חזק... חזק מאד!

THE WIZARD 55

New member
יש לי חיבוק דב..כזה שעוטף בעצמה

למרות שאני עדינה..תשאלי את מייק...(כפרה עליו אני חייבת לדחוף אותו לכל הודעה
) אף פעם לא אשבר..אל תדאגי..תמיד יהיו חיבוקים בשפע אז ככה שאת לא צריכה לשמור במקפיא.. אני תמיד אמרתי שאם אני מאמינה במשהו, והחלטתי לעשות אותו, אני עושה אותו ובגדול, על אף כל המכשולים והכי טוב שיש...זאת העיצה שלי אליך... ולא להעלם מן בו, יש לך פה רשת בטחון...אל תשכחי...

מותר לי

New member
יש פה רשת שמעתי?? ../images/Emo2.gif

לא נעלמת משום מקום... תאמיני לי.... גם לא מהמקומות שלא רואים אותי!!

THE WIZARD 55

New member
יש פה רשת וחכה גם../images/Emo6.gif

אבל מאז מייק אני כבר לא רואה אף דג ממ"מ...
אז ככה שהם לא בשימוש... אז את הרשת פרסתי על הריצפה...את יכולה לקפוץ מתי שבא לך...חחח

מותר לי

New member
ואת, מה?

לא רוצה לקפוץ?
בואי נקפוץ יחד...... ......... .............. לקפה! ודגים יש באקווריום של מייק... את לא חושבת שהגיע הזמן לדוג אותם?

THE WIZARD 55

New member
מייק יתאבד../images/Emo6.gif

הוא פיתח לדגים שלו רגשות, הוא חושב שהוא אבא שלהם
ואין לי בעיה לקפוץ.. על מייק
סבבה, השבוע דווקא הזמינו אותי הרבה לקפה.. חחח נראה לי אני אחטוף התקפת קופאין...

mike00

New member
אני בטוח שהרגשות הדדייים../images/Emo6.gif

לא רחוק היום שבו הם יגיעו לבגרות ויבקשו דמי כיס כדי שיוכלו לצאת ביום שישי ל-TLV או לאיזה בירה בפאב השכונתי...

f r e e b i r d

New member
ראיתי את כל הפרקים ../images/Emo192.gif

זה רק 6 במספר אני אביא לך קישור אח"כ שאפשר לצפות בפרקים שלה. זה סדרה די חמודה ומצחיקה להפליא וקצת אוטופית אבל זה נורא מצחיק. המסגד בערבה הוא חדר משוכר מהכנסייה והכומר והאמאם עומאר הצעיר והחתיך הופכים לחברים טובים. בו הוא נתקל בכמה בעיות, בעיות של תרבות והשתלבות עם התרבות השולטת בעיקר כשיש אחד פנאט ששכחתי איך קוראים לו אבל הוא נורא מצחיק ותמיד יש ביניהם ויכוחים כי הזה קיצוני בדעות שלו ובעיניו האימאם יותר מדי מתון. מצד אחד הוא צריך גם להיות אימאם טוב ומצד שני צריך לייצג איסלם נכון לשכנים האחרים. הם צוחקים שם על כולם ומפנים ביקורת לכולם תוך כדי הקומידיה. מומלץ מאוד

THE WIZARD 55

New member
בירדייייייייייייייייי../images/Emo65.gif

עוד סיבה למסיבה
אהלן וסהלן בירדי......ובעברית ברוכה הבאה

למעלה