מסג'ים בינו לבינה מי מכן או מכם עושים או מקבלים מבן הזוג מסג'ים בתדירות גבוהה ??? ועד כמה גבוהה ??
N nataly444 New member 1/10/03 #1 מסג'ים בינו לבינה מי מכן או מכם עושים או מקבלים מבן הזוג מסג'ים בתדירות גבוהה ??? ועד כמה גבוהה ??
ר רק רגש New member 1/10/03 #2 מה חשוב מה אצל אחרים אם בא לך תידעי על כך את בן הזוג שלך ואני מניח שתקבלי. לאנשים שונים רצונות שונים והנאות מדברים שונים.
מה חשוב מה אצל אחרים אם בא לך תידעי על כך את בן הזוג שלך ואני מניח שתקבלי. לאנשים שונים רצונות שונים והנאות מדברים שונים.
N nataly444 New member 1/10/03 #3 מסג'ים אני מקבלת כמעט כול יום מסג' נפלא, והחבר שלי טוען שאין הרבה נשים שמקבלות מסג' ברמה יומית, ועוד מקטרות , כמוני, שזה כמו אצל כולן
מסג'ים אני מקבלת כמעט כול יום מסג' נפלא, והחבר שלי טוען שאין הרבה נשים שמקבלות מסג' ברמה יומית, ועוד מקטרות , כמוני, שזה כמו אצל כולן
ס סקארלט אוהארה New member 1/10/03 #7 ../images/Emo5.gif לא עושה מסג'ים ומי שינסה לעשות לי יקבל מכות! וככה מחנכים בני זוג, שיודעים שאני אלופה במסג'ים ויעשו הכל בשביל שתי דקות בגן עדן
../images/Emo5.gif לא עושה מסג'ים ומי שינסה לעשות לי יקבל מכות! וככה מחנכים בני זוג, שיודעים שאני אלופה במסג'ים ויעשו הכל בשביל שתי דקות בגן עדן