מסדרה לסדרה

TheCharm

New member
מסדרה לסדרה

משחק חדש. אז ככה. מה הקשר בין סדרה X וסדרה Y של ערוץ יס וויקנד? אתם (וגם אני) נגלה. זה משחק שרשרת פשוט ביותר. אני מתחיל וכותב של שם סדרה שמשודרת/שודרה בערוץ, ההבא אחרי כותב שם של סדרה אחרת שמשודרת/שודרה בערוץ - וכותב מה הקשר בין הסדרה שהוא כתב לבין הסדרה שהקודם לפניו (במקרה הזה של הדוגמא - אני) כתב. כלומר, אם אני כותב "מגרש ביתי", אז ההבא אחרי כותב "The O.C" וכותב באותה הודעה את הקשר, במקרה הזה: צ'אד מייקל מארי שמשחק את לוקאס ב"מגרש ביתי", שיחק בסדרה "דוסון קריק" בה שיחק גם אדם ברודי שמשחק את סת' ב"The O.C". כל פעם ופעם תיפתח הודעה חדשה כדי ששרשור אחד לא יהיה עמוס מידי. יאללה, בהצלחה... סמולוויל

vand

New member
the oc - אבל זה קשר מאוד קטן...

אחד השירים שהופיעו בסמולוויל באחד הפרקים הוא lonely day של phantom planet. שיר הפתיחה של the oc הוא גם של phantom planet.

QueenIlona

New member
יש עוד קשר לאו סי.

אדם ברודי מהאו סי, שיחק בפרק של סמולוויל.

vand

New member
אגב עכשיו שאני נזכר גם כריס קארמק שיחק בסמולו

QueenIlona

New member
אדם ברודי לא שיחק בדוסון קריק..

<או שאני טועה?> אולי התכוונת לבנות גילמור, בה גם צ'אד שיחק וגם אדם.

TheCharm

New member
נכון נכון נכון נכון טעיתי...

התבלבלתי ב-2 הסדרות
(כי התחלתי לחשוב לכיוון דוסון קריק. ואז הפסקתי אבל שכחתי לשנות את השם. חיח)

JTיXל

New member
נשמע משחק טוב....

אבל לא כדאי לפתוח שירשור חדש....יותר מסודר כי זה כבר התבלגן לגמרי

TheCharm

New member
מה התבלגן?

לא התבלגן כלום, וממילא המשחק לא זז כי אין לי מושג איזה סדרה קשורה לאו סי...

vand

New member
8 כללים פשוטים

רייצ'ל בילסון, סאמר מ the oc, השתתפה בהופעת אורח ב-8 כללים פשוטים

vand

New member
עוד קשר ל-8 כללים פשוטים

גם מי שמשחק את ריאן ב-the oc וגם מי שמשחקת את ברידג'ט ב-8 כללים פשוטים הופיעו בפאנקד

JTיXל

New member
קשר לאו סי

רייצ'ל בילסון וצ'אד מייקל מורי (ממגרש ביתי) זכו בשחקנים של השנה....בטקס בחירת הנוער באמריקה

TheCharm

New member
מה הטעם?

להחזיר לסדרה הקודמת? כל הפואנטה היא להתקדם, לא לחזור אחורה.

vand

New member
ג'ו שמו 2 - קשר קטן

בשתי הסדרות הנ"ל היה מוות במהלך הסדרה.

JTיXל

New member
קשר לרווק...

סדרת ה"ראליטי" הזאת היא בעצם פראודיה של כמה סדרות מציאות בארה"C בניהם גם הרווק

QueenIlona

New member
רווק- קשר למגרש ביתי.

הרווק ה-7, צ'ארלי אוקונול, אח של ג'רי אוקונול, שיחק ביחד עם שאנון אליזבת' באמריקן גאי ששיחקה עם ג'יימס ואן דר ביק בג'' ובוב השקט מכים שנית ששיחק בדוסון קריק שבה שיחק צ'אד מייקל מורי.

vand

New member
פשע מן העבר

צ'אד מייקל מורי (לוקאס ממגרש ביתי) שיחק יחד עם לינדזי לוהאן בסרט שישי הפוך. הייתה שמועה די מזמן שלינדזי לוהאן מנהלת רומאן עם ברוס ויליס. ברוס ויליס שיחק יחד עם בן אפלק בסרט ארמגדון. בן אפלק שיחק בסרט צק פתוח ומי שמשחקת את לילי ראש מפשע מן העבר מופיעה בסרט.

למעלה