מסדר זיהוי למיליארד סינים ב-

מסדר זיהוי למיליארד סינים ב-../images/Emo43.gif

עומדים למסדר זיהוי
אחרי שספריו קטפו את פרסי "ספר הזהב" ולכבוד יציאת ספרו החדש "מסדר זיהוי", ליעד שהם מגיע לפורום ספרים וספרות
זו ההזדמנות שלכם לשאול את מחבר המותחנים הנמכר ביותר בישראל כל מה שרציתם לדעת על ספרי מתח, כתיבה ועוד. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=276&MessageId=157380057
מיליארד (וקצת) סינים לא טועים
בואו להכיר ולדעת איך הרפואה הסינית יכולה לתרום לבריאותכן: יסמין כהן, מטפלת ברפואה סינית ורפלקסולוגית בכירה, תחכה לכן בפורום הורים לתינוקות ותשמח לענות על שאלותיכן בנושא בריאות ילדכן או שלכן האמהות
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=157376832

Shiri from the block

Active member
מש"ש
טוב, זה עדיין לא אושר רשמית, אבל לפי כל מיני כתבות באינטרנט, זה מה שהולך להיות בפרקים הבאים: -ברי תמשיך לשתות ותחזור להיות אלכוהליסטית. צ'אק יתפוס אותה שיכורה ויתחקר אותה בנוגע לגופה עד שבסוף ברי תשבר ותגיד לו הכל..! -סוזן תרגיש חרטה נוראית לגבי הציור שבעצם מספר את כל מה שקרה, מה שיגרום לה להסגיר את עצמה לכלא בתנאי שלא יכלאו אף אחד מהחברות שלה. -חדשות טובות בנוגע ללינטום- לינט תתחיל לצאת עם בחור חדש, עדיין לא יודעים מי ישחק אותו, הבחור הזה בהתחלה יהיה נחמד, עד שיתגלה שהוא בעצם בחור רע עם היסטוריה של אלימות וירביץ ללינט. טום שיראה מה שקרה ללינט ילחם נגדו, וכשהוא יראה את לינט ככה שבורה הוא יבין איזה טעות הוא עשה ויחזור אליה. -בנוגע לקרלוס, מצבו ישתפר במכון גמילה אבל אומרים שהג'פרי הזה לא יהיה מרוצה מהמצב והוא ינסה לגרום למותו
זה הדברים העיקריים, כנסו לקישור לעוד מידע: מקור

adii1201

New member
+מש"ש

אבל את כן צודקת בכמה דברים: בינתיים ברי נשארת שיכורה ולינט באמת תתחיל לצאת עם מישהו חדש (הספר של רנה) וצ'אק בכלל עומד למות אניטיים נאו

Shiri from the block

Active member
יאאאא
+מש"ש קיוויתי שחלק ממה שכתבתי יהיה נכון חח אבל באמת שלא קראתי שום דבר לפני זה, זרקתי מהאוויר.. אז אולי באמת טום יתחיל לקנא וירצה את לינט בחזרה! וכזה צפוי שצ'אק ימות... לקבור את הסוד יחד איתו יעני... כל כך אופרת סבון

adii1201

New member
+מש"ש

כשאני קראתי את הספוילר שמישהו מת לראשונה הייתי בטוחה שזה טום
ויכול להיות שטום יקנא, מי יודע. זה יהיה עוד יותר מעצבן אבל כי למה לו מותר לזיין את ג'יין הכלבה ולה אסור לצאת עם איזה גברבר שרמנטי וחתיך? ואגב רק שתדעי שכשקראתי בהתחלה את ההודעה הראשונה שלך התחלתי לחפור לך כמה זה נוראי שלינט תצא עם מישהו שמרביץ לה ואיך זה לא אמין בעליל ואז הלכתי לראות את הלינק ששמת

Shiri from the block

Active member
חחחחחח
מש"ש למה לא אמין? כאילו רק בהתחלה הוא מתחיל להרביץ לה, ואז טום מתערב.. לא שהיא נהפכת לאיזה אישה מוכה

adii1201

New member
+מש"ש

כי לינט לא תישאר מאית שנייה עם מישהו שמרביץ לה. אם הוא יעיז לתת לה מכה היא קמה והולכת באותה שנייה. היא הסמל המובהק לנשיות חזקה בסדרה הזו, היא האחרונה שתספוג מכות ובטח שלא תחכה למישהו שיבוא להציל אותה. וזה בכלל לא קשור למערכת היחסים הרעועה שלה עם טום, זה באופן כללי.

Shiri from the block

Active member
כייייייייי א'-את כבר לא צופה בעקרות בית
ב'-ואת בטח שלא צופה בזה 1218 פעמים
לפחות בפרקים של העונות האחרונות

adii1201

New member
א' לא כתוב שאני צופה

כתוב שצפיתי ב' אני כן צופה, וכן צפיתי. אני לא רואה פרקים חדשים, אבל זה לא מונע ממני מלרבוץ מול הטלוויזיה ולהיזכר כמה לינטום מקסימים בעונות הקודמות

Shiri from the block

Active member
+מש"ש את לא מבינה איך נקרעתי מצחוק כשכתבתי את זה
נו מה אני אעשה, אני רוצה יותר הודעות שלי בפורום

adii1201

New member
+מש"ש

היית נקרעת יותר אם אשכרה הייתי שולחת את ההודעה שהתחלתי לכתוב
את מלוכלכת

למעלה