מסדר חברים: חסרים לי ,בואו הביתה

emmy5

New member
מסדר חברים: חסרים לי ,בואו הביתה

בימבו ,מנורה,דני ....מה קרה לכם? שרהל'ה.... דני מה קרה? עוד לא חזרתה? רמת גן , עוד לא ונציה ... REDREDOLE עזב אותנו בלי מנגינות... בואו הביתה !!!!!

סבאאורי

New member
שוקולדות מריחים עד פה...אבל אממי

עשית לנו חשק לטעום אבל אלה מבונבוניירה של חנוכה... ואין לנו רשות להשתמש בהם - אלא לראותן בלבד... ככתוב... (עוד מינוס לאינטרנט...) ברכות

לייציק

New member
עוד מעט מגיע אלי הנכד הנסיך לבלות

כאן את הלילה ... ההורים יוצאים לפגישת פורום
מקווה שאצליח בכל אופן להיות אתכם, בשקט בשקט, שלא להעיר את הנסיך
בינתיים גם אני זוללת שוקולד מריר לינדור, אממממממ יאמי יאממי

לייציק

New member
איזה בונבונית ../images/Emo6.gif ועוד חמש.....

מה עוד צריך לבקש ...? קסם של בובה
בת כמה הנסיכה הקטנה? אולי נעשה שידוך ...?
יש לי בשבילה נסיך וגם מלך

emmy5

New member
לייציק , עכשיו היא שנה וחודשיים

שיהיו בריאים , נתן לה לבחור ,אני מכירה את הנסיך ,אני מאוהבת

emmy5

New member
חברים יקרים ,לילה טוב לכולם

היה לי יום כיף איתכם ,לילה טוב ..

לייציק

New member
לילה טוב לאממי ../images/Emo1.gif ולפורום ../images/Emo121.gif

חלומות נעימים ...

emmy5

New member
סבאאורי,אנחנו מתחילים את החגיגה ..

מתחילים את החגיגה מהיום ...היה מבצע "מי קונה שנים ,אחד חינם" תתחבדו כולם ...לך מגיע יותר על היומן הנפלא,לא חסר אף אחד בו... מקסים !!!!

שרה16

New member
מתייצבת למסדר המפקד../images/Emo113.gif

חזרתי מאוחר הביתה. הייתי היום בגן הפסלים בתפן במסגרת הלימודים. מקום נפלא!פסלים מעץ של ישראל הדני(משהו כזה..)קו נקי עם קשר לתרבויות עתיקות,שומריות פרסיות ,מצריות.. היום היה שומם ורטוב,אבל זה לא מנע מאיתנו להנות מכל רגע. ישבנו אחרי סיור קצר על הרצפה,וציירנו כל אחד פסל שבחר. אחר כך עברנו דרך בית יגאל אלון וראינו תערוכה של ציירת מסלובקיה,נינה משהו..(אוףף,אני עייפה ולא זוכרת שמות)ציורים עזים ומודרניים. זהו,יש לי בבית כנופייה של נערים בני 12-13. להשתמע!

שרה16

New member
מתייצבת למסדר המפקד../images/Emo113.gif

חזרתי מאוחר הביתה. הייתי היום בגן הפסלים בתפן במסגרת הלימודים. מקום נפלא!פסלים מעץ של ישראל הדני(משהו כזה..)קו נקי עם קשר לתרבויות עתיקות,שומריות פרסיות ,מצריות.. היום היה שומם ורטוב,אבל זה לא מנע מאיתנו להנות מכל רגע. ישבנו אחרי סיור קצר על הרצפה,וציירנו כל אחד פסל שבחר. אחר כך עברנו דרך בית יגאל אלון וראינו תערוכה של ציירת מסלובקיה,נינה משהו..(אוףף,אני עייפה ולא זוכרת שמות)ציורים עזים ומודרניים. זהו,יש לי בבית כנופייה של נערים בני 12-13. להשתמע!

ora11

New member
גם אני נוכחת../images/Emo45.gif

חזרנו ממסיבת יום הולדת של חבר שלנו בן 60 מזל טוב הוא בן גרעין של בעלי עברו יחד את הצבא נח"ל מוצנח נלחמו יחד במלחמות ושרתו במילואים. אנחנו כמו משפחה אחת גדולה, לילה טוב ורק בשמחות.

למעלה