מסדר נוכחות-דצמבר 2004

מסדר נוכחות-דצמבר 2004

מסדר נוכחות מס 1 -מי שלא יודע זה כדאי לבדוק מי נמצא בפורום וגם כדאי להכיר אותכם יותר טוב- נתחיל: שם: תאריך לידה: גיל: איזור מגורים: שיר אהוב: קליפ אהוב: באיזה עוד פורומים אתם נמצאים? משו שאתם רוצים לספר לנו: מה אתם חושבים על הפורום?: חודש נעים

מתחילה כהרגלי../images/Emo3.gif

שם:מעין תאריך לידה:4.10.89 גיל:15 איזור מגורים:ליד רמלה זה טוב:p שיר אהוב: לא זה לא קליפ אהוב: בוא נזרום
באיזה עוד פורומים אתם נמצאים? חחחחחחח הרבהההההה לתת עכשיו את כולם
סבבה
ניתן רק מה שאני הכי פעילה שם..: דיימנדז
תשוקות
רוני
ערוץ 24 אוונסנס ראש גדול את השאר תראו בכרטיס אישי:p משו שאתם רוצים לספר לנו: שאני שונאת עצמי
מה אתם חושבים על הפורום? פרפקטט מושלםםם נדיררר חבל רק שהוא די שומם בזמן האחרון ואין הרבה אנשים
חוצמזה מושלםם

Britney Boy

New member
שלי...

שם:שמוליק פאר תאריך לידה: 30/7/87 גיל:17 איזור מגורים: לוד (בעע) שיר אהוב: BABY ONEMORE TINE של המלכה בריט ו MY HEART WILL GO ON של סלין דיון! קליפ אהוב: SLAVE GOR YOU של בריט וSRTONGER :p אני נמצא בפורומים כגון בריטני ספירס,אירוויזיון,24,שרית חדד,אנסטסיה,מדונה,מייקל ג'קסון:p משו שאני רוצה לספר: עובדים קשה אין כמו מוזיקה ומבאס אותי שאנשים לא מגיבים פה על דברים חח קצר ולעניין! מה אני חושב על הפורום? הפורום שלנו הוא אחד החזקים שיש, רק צריך להחיות אותו טיפה...בקרוב יהיו הרבה מאוד נושאים לדבר עליהם אני מבטיח;)

שלי!

שם: קרן תאריך לידה: 28.12 (עוד 19 יום יש לי מומולדת) אזור מגורין: אני גרה במושב ליד ירושלים שיר אהוב: עמק הסיליקון של צ'ינו פרודקשיין (שיר סוףףףףףףף) קליפ אהוב: "בוא נזרום" (מן הסתם) באיזה עוד פורומים אתם נמצאים? לא זוכרת....... מה שאני אוצה לספר לכם זה שיש לי עוד 19 יום מומולדת!!!!! מה אתם חושבים על הפורום? שצריך להתחיל ולהפעיל אותו!

התשובות שלי

שם:ליטל לן תאריך לידה:6.3.1988 גיל:עוד 3 חודשים 17 אזור מגורים:ראשון לציון שיר אהוב:של דיימנדז??הכל...לא של דיימנדז:Michael Jackson-Who is it ועוד מלא שלו... קליפ אהוב:של דיימנדז??בוא נזרום..לא של דיימנדז..מלא..אין מועדפים באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?מייקל ג'קסון המלך של הפופפפפפפ בכל הזמנים!!!:) משו שאתם רוצים לספר לנו:מממ כמו?...יש הרבה..חחחח מה אתם חושבים על הפורום?:שהוא מביא לי הרבה תמונות של דיימנדז המדהימות..חח סתם סתם..אני חולה על מי שאני מכירה מהפורום..קיצר אני אוהבת את הפורום הזה

תשובות

שם: טל רגב תאריך לידה: 23.11 גיל: 12 איזור מגורים: ירושלים שיר אהוב: nobody's home ו- slipped away שמדבר על הילה.. וכמובן את השירים של הבנות קליפ אהוב: בוא נזרום, dont tell me, ועוד הרבה באיזה עוד פורומים אתם נמצאים? שירי מימון, סנופי, נינט, וכ'ו משו שאתם רוצים לספר לנו: אני אוהבת את הילהההההההההההההה (עם שלם לייק דה) מה אתם חושבים על הפורום?: הפורום הכי טוב בתפוווווווווווווז :)

LoLyPoP gIrL

New member
התשובות שלי../images/Emo141.gif

חח ככה תוכלו להכיר אותי גם..
שם:בת-אל(נעים מאוד חחח) תאריך לידה:1.6.87 גיל:17 איזור מגורים:י-ם (בעעע איכסה) שיר אהוב:לא זה לא(זה עוזר לנפנף בנים אגב חחחח
) קליפ אהוב:תאמת אני לא ממש רואה קליפים אבל בוא נזרום קליפ יפה וקליפים של בריטני(חח יש לה פשוט קליפים מוצלחים) באיזה עוד פורומים אתם נמצאים?:אמממ לא יוצא להיכנס לפורומים אבל אם כבר יוצא לי אז לדיימנד'Z ולאהבה בגיל ההתבגרות משו שאתם רוצים לספר לנו:אמממ חחח כלום מה אתם חושבים על הפורום?:פורום מקסים ותמשיכו לפרגן לבנות והרבה מגיע להן

למעלה