מסדר נוכחות

A N I g M A

New member
מסדר נוכחות../images/Emo11.gif

יאללה בננות (כי בנים אין.. לא?
), להתפקד. שם: גיל: תאריך לידה: מגורים: דמות אהובה: איך החופש בנתיים?: תוכניות לחופש: שיהיה סופ"ש מעולה וחודש נפלא, סיוון

sarahhh

New member
אני

שם:שרהגיל:17 כימעטתאריך לידה:5.9.88מגורים:ירושליםדמות אהובה:ג'יי ג'ייאיך החופש בנתיים?:מעייף לא כיף לעבודתוכניות לחופש לעבוד קצת ים אבל בעיקר לעבוד

הדסוששש

New member
דווקא נראה לי שיש בנים

שם: הדס גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 5.2.1989 מגורים: כפ"ס דמות אהובה: JJ איך החופש בנתיים?: עוד לא כזה התחיל יש לי עוד בגרות אחת תוכניות לחופש: לעבוד.. לנסוע לים הרבה ולאילתתת

NONI GIRL

New member
עכשיו אני..

שם:נעה גיל:14 תאריך לידה:15.2 מגורים:הוד השרון דמות אהובה:ג'יי ג'יי ומג איך החופש בנתיים?:מעולה!!! תוכניות לחופש: 2 מחנות והמון המון כיף..

../images/Emo47.gif

שם:טשי גיל:16 וחצי תאריך לידה:27.2.89 מגורים:|הדש|אריאל- כי אין יותר חור מזה דמות אהובה:ג'יי ג'י איך החופש בנתיים?:חביב תוכניות לחופש:להשתכר ולנסוע לים

noabethr

New member
אממ

שם: נעה גיל: כמעט 16 תאריך לידה: 4.10.89 מגורים: בת חפר דמות אהובה: ג'יי ג'יי-איך לא?!? איך החופש בנתיים: אהה עדיין אינכלכך חופש אבל עוד יהיה....(בגרויות) תוכניות לחופש: לעבו לעבוד לעבוד ולטוווווווווווווווווווווס ולקנות את הסרט של וויל אסטס ניו פורט סאות' או שאם באלכם תיכון פורט סאות'

אניאניאני

שם: לירון גיל:15 כבר כמעט וחצי תאריך לידה:22.2.90 מגורים:קרית אונו דמות אהובה:JJ רולס
איך החופש בנתיים?:נפלא מדהים מרגש תוכניות לחופש:לעבוד נצל"ת (ניצול תגובה) אני לא יודעת מה איתכם אבל לי ממש ממש נמאס לראות הודעות בנוסח "וואו אני מת על השיר פתיחה אני חייב אותו מישהו יכול להגיד לי מה השם של השיר או לפחות של המבצע?" ראיתי בפורומים שונים שכתבו למעלה תשובות לשאלות נפוצות (כמו למשל בפורום מכושפות - שהעונה השביעית תתחיל בסביבות ספטמבר ובפורום הביטלס ביקשו לא לפתוח הודעות של "פול איס דד"). אז אולי נכתוב גם אנחנו את שם השיר והמבצע למעלה ואולי גם בדף הכניסה לפורום (איפה שיש תמונה מוזרה קצת ויש לחצן "כניסה לפורום"). אה ועוד דבר - שם השיר הוא ג'נריישן אבל המבצע זה לא טוניק אלא אמרסון הארט. אם כבר עונים אז נענה נכון...

למעלה