מסדר פורומוק"א . הקשב!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
מסדר פורומוק"א . הקשב!

כדי לעשות סדר במה שלעולם לא יהיה בו סדר החלטתי לערוך מפקד צבאי! כל מי שקשור לפורום הזה (כלומר קורא ו/או כותב) MAY HE SPEAK NOW OR FOREVER SHUT THE FUCK UP כלומר פשוט תרשמו איזה הודעה קצרה - ללא תוכן או עם תוכן לפי רצונכם - במייצגת את קיומכם.

Master Boo

New member
מה קרה לימים הטובים של כאוס?...

אלו היו ימים... ואני אפילו אוסיף (או לפחות אנסה) קובץ נחמד!

Chot

New member
גם אני רוצה תגובה מסתורית שלא יבינו

בואו נלך קדימה ביחד עם חסדאייי את החזון נגשימה, כי רק איתו כדאאייי! אלפי מנשה אחת היא, אחת ויחידה.. ..אנחנו בקלות היינו יכולים לנהל ממשלה אבל אנחנו נשמח, ונסתפק במועצת אלפי מנשה.. איכות חיים בערב, שלווה וגם חלום משהו משהו, נושיט יד לשלום! (פם פם פם) פזמון חוזר חלילה (הפזמון זה החלק עם חסדאאיי)

vi-TAL-ity

New member
לא קלה היא לא קלה ../images/Emo96.gif

דרכנו

TomerZimmermann

New member
ohh the humanity

בטח חשבתם שנפתרתם ממני... אז זהו, שלא! אני עדיין כאן, אמנם לא מגיב אבל קורא קצת ובודק מה קורה עם הפורום. אפילו כתבתי הודעה לפני כמה ימים אבל ברוב טיפשותי לא שמרתי אותה לפני ששלחתי ותפוז החליט שבגלל שאני כבר לא כותב בפורום הזה הוא לא ייתן לי לשלוח את ההודעה וכך אבדה ההודעה לנצח. אני מקווה שהיא מצאה את דרכה ל"עולם ההודעות האבודות" שם שוכנות ההודעות שלא זכו להשלח. מעניין אתכם מה היה כתוב בה? לא משנה, אתם תגלו בכל זאת. ההודעה בה כתגובה למה שכתב אייסי על זה שנמאס לו מויכוחי פוליטיקה ושזה לא הפורום. ההודעה שלי אמרה שהגיע הזמן שהוא יגיד את זה ולא ירשה לנושאים כאלה לעלות לדיון (יש מספיק פורומים בשביל זה). ובנימה קצת פחות מדכאת, שאלה לי אליכם. אתמול ידידה שלי ציירה לי ציור קיר. הציור הוא של אישה (כוסית) עירומה עם קרניים, כנפיים וזנב (מעין שטנית). אני צריך למצוא לה שם אבל לא מצליח. למישהו יש רעיונות? כאן תומר, מסיים את שידוריו להיום (ולא שוכח לשמור את ההודעה לפני שהוא שולח אותה) ואומר לכולכם may the schwartz be with u

RedStorm

New member
תמיד הרגשתי

שיש אנשים שכמו רוחות שמרחפות מעל הפורום וקוראות אך לא כותבות או מגיבות..... נחמד לדעת שאנחנו לא לבד. האמת היא שגם אני כזה בזמן האחרון.

goldi san

New member
אני קוראת לעיתים די רחוקות

אין לי כח להגיב אף פעם דווקא בימים האחרונים אתם לא רעים חבר´ה.

למעלה