מסד נתונים ב-H320

לינקי

New member
מסד נתונים ב-H320../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif

קראתי ביקורת על ה-H320 באתר ארקדיה שאני מעונין לקנות ונבהלתי קצת מה"מסד נתונים". כותב הביקורת כתב שבשביל להתשתמש בפונקציה של מסד הנתונים צריך להתקין את התוכנה. אבל משום מה התוכנה לא פועלת על העידכון האחרון של ה"ווינדוס" שהוא SP2, שאני דרך אגב משתמש בו. עכשיו הוא כתב משהו על זה שאי אפשר להשתמש באף קובץ במכשיר חוץ מ-MP3. אז בבקשה אני צריך פירוט נרחב בנושא הזה של מסד נתונים והאם זה נכון שאפשר לשמוע רק MP3. בתודה, עדן

stardust19

New member
DB ניתן לסדר בווינאמפ על מנת לחפש

שירים בצורה יעילה ביותר,אם את מכוונת לוכנה הזו- אז אפשר להוריד אותה בחינם. אין שום תוכנה אחרת שצריך בשביל WIN XP SP2, מה שכן יכול להיו שצריך לפתוח את הפורטים של USB לשימוש- אני נתקלתי בזה אמול אצל אחד הלקוחות שלי. אצלי אני לא משמש לא ב DB ולא ב SP2- את רוצה חבילת אבטחה תקני את NORTON או MCAFEE. בגדול לי יש את H320 ואין לי שום בעיו איתו, אני ממש מרוצה מהמכשיר- הוא נותן לי תמורה מלאה לכל גרוש שהשקעי בו.

לינקי

New member
אוקיי עכשיו בוא נעשה את זה שלב שלב

אני לא ממש מבין בכל זה אז בוא נעשה את זה יותר פשוט. *אם אני לא ישתמש ב"מסד נתונים" אז מה אני לא יוכל לקבל מהמכשיר? *אם אני כן ישתמש במס הנתונים אז מה אני כן יקבל? *מזה DB נ.ב אני בן ויש לי נורטון 2005...

stardust19

New member
אוקיי בוא נעשה את זה לב אחרי שלב

דבר ראשון אני מצטער אם העלבתי אותך פשוט אני כבר לא יודע מי פה בן ומי פה בת- כל כך הרבה שמות שהראש שלי התבלגן כבר. אם לא תשתמש במסד הנתונים DB, פשוט לא תוכל לנגן את השירים לפי שם אומן למשל או לפי להקה, אתה תוכל לנגן את זה לפי צורת TREE , ז"א שהכל הולך לפי סדר הא"ב (אצלי בכל מקרה) ואין אפשרו להבדיל בין אומן לאומן. אם כן תשתמש במסד הנתונים תוכל לקבל את כל מה שכתבתי למעלה, אם אתה רוצה יותר פרטים על איך להפוך מסד נתונים לפעיל דרך ווינאמפ, תגיד ואני אסביר לך. מסד נתונים, זה כמו באקקסל ששמה אתה קובע לך למשל שמות של חברו, מס' מוצרים ואיזה מוצרים, זה בדיוק ככה בנגנים שלנו וגם במחשב. אנחנו פשוט מגדירים את כל הדברים שאנחנו רוצים בקשר לשיר- שם השיר, שם האומן, שם הלהקה, תאריך ואיזה סוג של מוסיקה זה. אני לא משתמש ב נורטון 2005 , אני משתמש במקאפי וזה גם במינימום של המינימום כי המחשב שלי מקרטע ואין לי כח לעשות לו פורמט ולהעלות 60 גיגה של תוכנות ושלל דברים מחדש.אם אתה תוכל לכתוב פה איך לפתוח פורטים ב נורטון 2005 אני חושב שהרבה ישמחו. מקווה שעזרתי

לינקי

New member
תודה אחי ../images/Emo66.gif

אז זאת אומרת שאני לא יוכל להשתמש במסד הנתונים כי יש לי SP2..
אני לא ממש מבין מזה "פורטים" אם תוכל להסיב רלי מזה בעיקרון אז אולי אני יוכל לעזור. ובקשר בן/בת לא נעלבתי רק רציתי להגיד, תאמין לי זה קורה גם לי הרבה..

stardust19

New member
פורט= כניסה INPUT/OUTPUT או בקיצור

I/O...בSP2 ישנה חסימה של פורטים בגלל הפיירוול הפנימי שאפשר לבטל אותו. אני בכלל משתמש ב SP1 - סתם בשביל ההגנה המינימלית והמלאה בבאגים והפרצות אבל זה רק אני

למעלה