מסד נתונים של ביקורות

Retropier

New member
מסד נתונים של ביקורות

שלום לכולם! נורא שמחתי לראות שנפתח פורום בעברית על ריקודי עם. עד עכשיו יצא לי לראות קבוצת דיון ורשימת תפוצה, אבל שתיהן היו באנגלית, וגם הן לא היו מקומיות. סוף סוף אפשר יהיה לדבר עם אנשים שבאמת יש לי סיכוי לראות אותם במציאות. :) אני רוקד באוניברסיטת ת"א כבר 4 שנים, אבל בזמן האחרון נהיה די עמוס שם, אז אני מנסה למצוא מקומות חדשים. הבעיה היא שאין דרך לראות רשמים של אנשים על אולמות ריקודים. יש את הרשימה הענקית של האולמות ב"ריקוד" (לא מצליח להתחבר אל האתר כרגע) ובDanceHall, אבל אין שם מידע נוסף על האולמות, והרשימה לא מעודכנת (מצויין שם, למשל, שיגאל טריקי מרקיד בימי שני במנזה של אוניבסיטת ת"א, אבל הוא הפסיק כבר מתחילת השנה להרקיד שם). רציתי לשאול אם מישהו הקים מסד נתונים כזה? אם לא, אני אשמח להכין אחד.
להתראות, ירון

אתר רוקדים

נותן לך את כל מידע מעודכן בכל יום. לאתר תוכל להכנס אם תלחץ ברא עמוד הפורום על "המרכז לריקודי-עם" בתוך הפס הצהוב. האתר שאני בונה יתן עוד הרבה הרבה פונקציות וכדאי כל שבועיים שלושה להכנס ולראות מה חדש. חוץ זה אתה מוזמן להצטרף למועדון הלקוחות של רוקדים ולקבל לביתך את עיתון רוקדים וכן הנחה בקניות ברוקדים.

Retropier

New member
האתר והעיתון

באתר שאתה בונה יהיו ביקורות על אולמות ריקודים? אמנם האינדקס של "רוקדים" נראה מעודכן, אבל הוא לא מספק מספיק מידע על כל מקום (אני מקווה שזה ישתנה). אותו דבר לגבי עיתון רוקדים. ולגבי העיתון: יצא לי לראות אותו, והוא לא מדבר אלי. האנשים שכותבים בעיתון שייכים לדור הישן יותר, והם לא אוהבים ריקודי שורות, ודי אנטי לשירים חדשים. - ירון

אתה מוזמן ליצור

אפליקציה שתתן ביקורת על אולמות וא להכניס בה נתונים ואני אשמח מאד לצרף אותה לאתר שלי.

ההרקדה בת"א גדלה שוב כי גדי הפסיק

הפסיק להרקיד בימי רביעי וכל ה"חברה" שלו עברו ליום חמישי כך שמפוצץ.... תגיד תודה שלפחות סוף סוף יש שם מזגן.... שזו התקדמות בפני עצמה....

Retropier

New member
גדי והחבר"ה

את מדברת על ההרקדה שלו ביום רביעי בבית דני, שבוטלה? אני כל-כך מצטער על זה (בגלל מה שזה גרם). לגבי המיזוג, זאת באמת התקדמות. בהתחלה היה לי קשה להתרגל לכך שאני יכול לרקוד בקיץ בלי לנטוף זיעה, כמו בקיץ שעבר.. דרך אגב, ידוע לך משהו על היריבות בינו ובין מישאל ברזילי? - ירון

למעלה