"מסוס וחמור יוצא פוני"

"מסוס וחמור יוצא פוני"../images/Emo163.gif

מכירים את זה שאתם צופים בתחרות ופתאום נעמדים ליידכם אנשים שלא כל כך מבינים בסוסים ומתחילים לתת פרשנות משל עצמם למה שקורה במגרש? או שבאים לבקר בחווה שלכם ומתחילים לדבר שטויות על סוסים (כשהם בטוחים שהם פשוט צודקים ושאתם לא מבינים כלום
)? שתפו אותנו בפנינות החוכמה שיצא לכם לשמוע בחווה או בתחרויות
מי שהיה בסוסיאדה בטוח שמע לא מעט כאלה

PinkHorse

New member
חח אתמול בכנות..

מישהו סיים מסלול וליטף את הסוס שלו.... אז אחד ההורים אומר לילד שלו "הנה ראית הוא ליטף אותו!! עוד מעט הוא יביא לו שוקולד או משהו.." וגם עמדתי וראיתי את המסלול של מיכל על אמור והרוכב על אינדיגו יצא ולאינדיגו היה מלא קצף והשיניים שלו היו בחוץ אז אישה אחת עושה לי "הוא צמא??"

Ontario R Z Y H

New member
כל אלה שרבים שהסוס הוא טורוברד או ערבי

אחרי הFEI האחרון, איכפנו את אונטריו ובאו שני אנשים, התלחששו לידי (וכמובן ששמעתי) אחד אומר לשני (על אונטריו) "זה סוס טורוברד אני אומר לך" השני אומר לו "מה פתאום זה ערבי!!!!" ככה רבים שעות, ואז הם שאלו אותי ואני כזה "זה סוס הולנדי:|" או נהגי מוניות שיודעים שאני רוכבת על סוסים, ק ב ו ע שואלים אותי כמה עולה סייח, כמה עולה סייח ערבי, ואם זה נכון שסוסים ערבים הכי טובים, או שהם מספרים לי שפעם פעם פעם בתקופה שהקדמונים חיו, הם היו לוקחים סוסים ועושים פתיחות על הים, והיו רוכבים ב ל י אוכף ולא היו נופלים. גיבורים או מה?? או שאנשים באים ורואים סוס ופוני, אז אומרים לילדים שלהם "אתם רואים את הסוס הגדול הלבן? זאת האמא, והסוס הקטן החום, זה הסייח שלה! והם שניהם ערבים!!!" >< כן אחי

PinkHorse

New member
חח נכון עם הפוניםם

אנשים תמיד באים אליי כשאני מאכפת פונים ומתחילים להתווכח איתי על זה שזה סייחים!! ואח"כ כשאני מסבירה בהיגיון שזה פונים הם מתחילים להתווכח איתי שאין מצב שהטבע יצר סוסים קטנים וזה חייבים להיות סייחים!!! והכי מצחיק זה אם נגיד אני מאכפת פונים ויש להם זבובים אז הם מעיפים אותם עם הרגליים האנשים ישר בורחים.. "הסייח כועס!! זה למה הוא רוקע ברגל!!!!"

וואי בתחרות בכנות היו אנשים בלי סוף שהציקו..

מתי שהכנתי את רונלד אתמול.. אז הוא היה בתא ליד הסוס של אורלי-הקווטר שלה.. אז איזה איש אחד מסתכל עליו וזה.. אז הוא שואל אותי ואת הדר זיגדון שהייתה לידי.."תגידי זה טופרד..?!?" חח ככה כמה פעמים עד שהסברתי לו שזה קווטר בכלל... ובערך כל בנאדם שעובר שם שואל אם זה סוס ערבי או טורוברד.. לא מכירים גזעים אחרים..

RoNy S

New member
חח וגם כמה ילדים הסתכלו על רונלד ואחד מהם אמר

"וואוו איזה סוס ענק" אז אני ונועם אומרות לו כזה "מה פתאום זה פוני" אז הוא כזה "מה באמת? אבל הוא גדול" אז אמרנו לו "הוא פוני מגודל"

noamyakar

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחח זה היה רגע חזק...

ואני כזה אומרת לרוני כן בטח חחח.... כזה פיצי..!!!!
רונקי דברי איתי...

SILVER LADY

New member
אתמול עשיתי לונג'..

והיו ליד המנז' קבוצת אנשים עם בעיות..כאילו בקטנה אבל אז אחת אמרה איזה סוסה יפה..וההוא צעק עליה זה זכר זה זכר ככה איזה 3000 פעםם ..
זה היה מבדר..

karambula57

New member
תמיד יש את האנשים האלה

שרואים סייח שוכב בתא שלו הם חושבים שהוא מת, אז יום אחד חבורה של ילדים באו לחווה והתחילו לצעוק ולצרוח ואני כזה באה כולי "מה קרה, מה קרה?" כאילו איזה ילד אחד קיבל בעיטה או משו.. חס וחלילה ואז ילד קטן מצביע על הסייח ואומר בבכי "הוא מתת" ואני כזה "חחחחח לא הוא רק יששןןן..., לך לאמא..!" הם ממש נלחצו XD זה היה מצחיק...

einkid

New member
../images/Emo6.gifחח... בטח ששמעתי!

היינו בחווה ואחד הסוסים היה פצוע ושמו לו חומר כסף כזה על הפצע ואיזה ילד אחד בא ושאל מזה ואמרנו לו שזה סוג מיוחד של סוס שכל פעם שהוא מקבל מכה המכה הופכת לכסף והוא האמין והפיץ את זה לכל החדשים בחווה וכולם התחילו לדבר על זה כאילו הם צודקים ויודעים הכל על הסוס הזה וניפחו וכאלה.. היה מצחיק XD

JuSt A d i

New member
חחחח../images/Emo6.gif

אתמול היה נוראי במיוחד אתמול שמעתי צופה מסביר לצופה אחר שגם על נגיעה במכשול מקבלים 4 נק' חובה

חח

יש איזה זוג עם ילד קטן מהבריכה ליד החווה והם באים כל הזמן שמאכפם פונים והם שמעו שצריך להגיד את ההבהרות בקול,אז האבא בא ואומר"תראה! זה סיח פוני! ויש לו פוני! זה למה קוראים לו פוני!" ויש איזה ערס עם ילדה קטנה שבא והוא עושה"תראי זה פוני,תגידי פוני" ואז בגלל שהיא לא יודעת לדבר אז הוא דופק לה כאפה וצועק עליה שתגיד פוני"

רחשית

New member
וואי איך אני מכירה את זה!!

יש הרבה דברים אני יתן דוגמא אחת הייתי בחווה עם ידיד שלי ואיזה אחד בא ערס כזה ושואל אותי אם יש לנו בחווה סוס פלמינגו(כאילו פלמינו) זה הייה מזה מצחיק...:]

MaYa505

New member
../images/Emo3.gif

תמיד אם אני עושה צמות לסוס ביגור האנשים בפינת חיי מסברים לילדים שלהם שהסוסה רוצה להיות יפה (זה תמיד סוסה) אז עושים לה צמות.... ואם יש סייח וסוסה זה תמיד הינה סוס והסייח שלו.... אההה ועוד סיפור שהיה זוג בפינת חי ביגור (וזה צמוד לחווה ) אז האיש בא אומר לאישתו תראי איזה סוס יפה והיא אומרת שזה לא זכר אלא נקבה והם מתווכחים 5 דקות ככה ובשלב מסוים האישה קישרה את זה לכך שבעךה שוביניסט.... ואז הם שאלו אותי ונורא לא היה לי נעים

למעלה