בנושא פשטידות ועוגות :
במסגרת התנדבותי לקחתי על עצמי להכין בימי שישי פשטידות/עוגות בעבור קשישים בודדים.
ישנם קשישים המתגוררים לבד,ומאוד שמחים לארח את הנכדים בסופ"ש,ולכבדם בעוגה או פשטידה שמביאים המתנדבים.
לאחרונה התברר שחלק מהקשישים נמנעים מאכילת מוצרי קמח וביצים, וזאת בגלל בעיות רפואיות, וישנם גם ילדים האלרגים לאכילת ביצים.
 
מישהו יודע ,האם אפשר להשתמש להכנת פשטידות בגבינות ושקדים טחונים ,
או בהוספת טחינה ,כתחליף ל-ביצים ?
אשמח לקבל רעיונות/ מתכונים .
 
בתודה מראש,
שרון.