למישהו ייצא לראות מתחת לגשר ההגנה מוקם כמו מעין מסוף קטן כזה?
D DAVIDADATO Well-known member 14/12/24 #1 למישהו ייצא לראות מתחת לגשר ההגנה מוקם כמו מעין מסוף קטן כזה?
E EHP12 Well-known member 14/12/24 #2 נכתב ע"י DAVIDADATO: למישהו ייצא לראות מתחת לגשר ההגנה מוקם כמו מעין מסוף קטן כזה? לחץ כדי להרחיב... כן. ברחוב החרש
נכתב ע"י DAVIDADATO: למישהו ייצא לראות מתחת לגשר ההגנה מוקם כמו מעין מסוף קטן כזה? לחץ כדי להרחיב... כן. ברחוב החרש
O ohadg09 Active member 15/12/24 #4 נכתב ע"י DAVIDADATO: למישהו ייצא לראות מתחת לגשר ההגנה מוקם כמו מעין מסוף קטן כזה? לחץ כדי להרחיב... כן, מסוף החרש אמורים לצאת ממנו עד כמה שאני יודע כמה קווים של דן ומטרופולין והוא אמור להיפתח בחודשים הקרובים
נכתב ע"י DAVIDADATO: למישהו ייצא לראות מתחת לגשר ההגנה מוקם כמו מעין מסוף קטן כזה? לחץ כדי להרחיב... כן, מסוף החרש אמורים לצאת ממנו עד כמה שאני יודע כמה קווים של דן ומטרופולין והוא אמור להיפתח בחודשים הקרובים
D DAVIDADATO Well-known member 15/12/24 #5 נכתב ע"י ohadg09: כן, מסוף החרש אמורים לצאת ממנו עד כמה שאני יודע כמה קווים של דן ומטרופולין והוא אמור להיפתח בחודשים הקרובים לחץ כדי להרחיב... ממליץ לשנות את השם למסוף ההגנה כי כבר קיים מסוף החרש בפ"ת מסוף החרש – ויקיפדיה אפילו הוא מופיע בתוכנית להוצאת הקווים ממרכזית חדשה העתקת התחבורה הציבורית מהתחנה המרכזית | עיריית תל אביב - יפו
נכתב ע"י ohadg09: כן, מסוף החרש אמורים לצאת ממנו עד כמה שאני יודע כמה קווים של דן ומטרופולין והוא אמור להיפתח בחודשים הקרובים לחץ כדי להרחיב... ממליץ לשנות את השם למסוף ההגנה כי כבר קיים מסוף החרש בפ"ת מסוף החרש – ויקיפדיה אפילו הוא מופיע בתוכנית להוצאת הקווים ממרכזית חדשה העתקת התחבורה הציבורית מהתחנה המרכזית | עיריית תל אביב - יפו