מסור- שאלות

scoobysnax

New member
מסור- שאלות ../images/Emo58.gif

הרגע גמרתי לראות את הסרט הזה, אני חייב להגיד שהוא התעלה על מה שציפיתי, ושהוא פשוט סרט מ-ע-ו-ל-ה אבל הסרט שידידה שלי הביאה היה מעצבן, והוא נתקע בשני קטעים בסוף.. אז יש לי שאלות: 1. איך האקס-שוטר מת? 2. איך דר' גורדון מת? ממש הייתי בעצבים בגלל זה.. אז אם מישהו יכול לענות לי פליזז *פאפי פייס* אחלה סוף
^^

rebeldechika

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

אז ככה כששאלת על "האקס-שוטר" אתה מתכוון לשוטר השחור בסרט? זה שבעצם חוקר את כל העניין? אז הוא מת ע"י כך שהוא והשותף שלו פרצו לבית של הרוצח ואז הוא בא ורצח אותו ע"י כך שהוא חתך לו ת'גרון אם אני לא טועה ככה הוא מת. בקשר לד"ר גורדון, לא ידוע אם הוא מת או חי. להזכירך, הוא חתך את הרגל שלו והצליח לצאת מהמרתף. ואז נשאר שם הבן אדם השני לבד עם הגופה המתה שמסתבר שהוא הרוצח ואז הוא סוגר אותו בפנים. יכול להיות שהרוצח אח"כ רצח גם את ד"ר גורדון, ויכול להיות שד"ר גורדון מת בכלל בגלל הדימום שלו מהרגל או משהו כזה. מקווה שעזרתי.

BrightDarkness

New member
../images/Emo58.gif

השוטר השחור לא מת מהדקירה..הוא ניצל ממנה...הוא מת בסוף בגלל שזב שהיה לו רעל בדם שהיה צריך להרוג את האמא והבת ירה בו...

scoobysnax

New member
כן אבל.. ../images/Emo58.gif

כשג'יגסאו יוצא החוצה וסוגר את הדלת אז אדם נשאר עם עוד מישהו לידו או משו כזה.. ואמרתי לך, הסרט שלי היה טיפש, אז גם לא ראיתי את דר' גורדון חותך לעצמו את הרגל ויוצא..
אבל תודה בכל מקרה =] ואגב, יהיה מסור 2 נכון?? כי נשארו לי יותר מידי קצוות פתוחים, כמו למשל- -מי הרוצח? -למה הוא עושה את זה? -למה הם התחילו עם הקטע של הקעקוע פאזל ולא המשיכו אותו? -ומה הקטע עם הראש חזיר הזה? *חח יכולתי לראות את כל הקטעים הGORE בסרט, אבל החזיר ממש הפחיד אותי :-
D* (אגב מישהו יודע על זה משו?) ועוד כלמיני..

odysee

New member
אמרו מי הרוצח

זה היה החולה שדר' גורדון טיפל בו

odysee

New member
שכחתי לשים ../images/Emo58.gif למעלה אהה ו...

ועוד ספוילר אם לא ראית את הקטע שדר גורדון חותך את הרגל והקטע שאחרי זה אז הפסדת את כל הקטע הבאמת יפה וגם ששם מראים מי הרוצח

scoobysnax

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo93.gif

טוב אז אממ... מתי הסרט יוצא לקולנוע? XD

BrightDarkness

New member
חחח לא נראה לי שזה ייצא לקולנוע

מאותה סיבה שלא רצו כל כך להראות את מגרש השדים בגלל הקטע שהיא הלכה מן הליכת עכביש כזאת בגלל שזה היה חולני.

scoobysnax

New member
../images/Emo6.gif כן לא ממש נראה לי שיוציאו את זה

אבל היה שווה לשאול XD

BrightDarkness

New member
המפ../images/Emo58.gif

למה? דווקא הסוף מאוד סוף סגור...הדבר היחיד שלא ידוע זה מה עלה בסופו של דוקטור גורדון. ידוע לנו שהרוצח הוא החולה(חולה סרטן) של דוקטור גורדן. הוא רוצח אותם כי הוא עומד למות והוא רואה איך הם מפקפקים במתנות שנתנו להם..למשל לדוקטור גורדן היה אישה וילדה והוא הלך ובגד באישתו,זה למה הוא הכניס אותו למשחק שלו. הקטע של הקעקוע אין לי מושג על מה אתה מדבר.. והראש חזיר זה מסכה כדי שלא יראו אותו ויזהו אותו... מקווה שעזרתי...

scoobysnax

New member
אממ.. ../images/Emo58.gif

לאיש בחדר עם החוט תיל היה קעקוע שהרוצח קעקע עליו.. בגלל זה קראו לרוצח ג'יגסאו, כי זה כאילו חתיכת פאזל אבל בכל שאר המקרים *המעולייייםםםם* לא הראו קעקוע, וסתם נראה לי שהם פספסו מהו.. אבל תודה על כל שאר השאלות! עזרת לי לנוח בשקט עכשיו XD *טוב, הכי בשקט שאפשר להיות אחרי סרט כזה..*

nati 911

New member
הרגע סיימתי לראות תסרט ו...../images/Emo58.gif

זה באמת סרט מצויין, אולם יש משהו שמאוד הטריד אותי בסרט.... הייתה להם הזדמנות לקרוא למשטרה (לשוטר השחור ולחבר שלו) הם יכלו להתקשר לבקש תיגבורת או משהו כזה... זה ממש טיפשי שהם לא טרחו להתקשר. או בכלל הייתה להם הזדמנות לירות בו והם היססו.

כיצד ניתן להוריד את saw?

ניסיתי להוריד את הסרט דרך סבבה לייט וזה לא הולך. האם יש תוכנות אחרות להורדת סרטים עליהם אתם יכולים להמליץ?

uriya1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo57.gif../images/Emo129.gif

אני מוריד אותו כרגע משלוש התוכנות היותר נפוצות בו זמנית [קאזה, אימיול וביטורנט]. איך, לעזאזל, לא מצאת אותו?
[האינטרנט, אגב, מוצף בהמון גירסאות שלו. נורא פשוט למצוא.] בהצלחה.

למעלה