מסור

i love usa

New member
מסור

אני חייבת להגיד שסרט פשוט מעולה עלילה מעולה ,קצת מזעזע הסרט אבל עדין מעולה. עכשיו הבנתי שיש איזה קטע שהוא לא בסרט שצינזרו אותו. באיזה קטע מדובר??כמה זמן מצונזר משם?

הקטע הלא מצונזר

ספויילר!!! זה הקטע שבו הוא בעצם מנסר את הרגל שלו. אז בגירסא המצונזרת רואים אותו גוחן מעל הרגל שלו ועושה תנועת יד של ניסור וכמה שפריצים של דם ניתזים עליו. בגירסא הלא מצונזרת יש תיאורים גרפיים של הניסור, יותר דם, יותר דקות שלו מנסר :)

אני ראיתי את הלא מצונזרת!../images/Emo7.gif

למה?????????? היה עדיף לי להוריד את המצונזרת..ויכולתי! היתה לי אפשרות כזאת! אבל לא....איזה סתומה אני!!
ואם מישהו לא ראה את הסרט....אל תורידו את הלא מצונזרת! זה פשוט מגעיל!

איזו הגזמה!!!

הוא רק מנסר רגל... מה ככ מגעיל בזה??? ראיתי דברים הרבה יותר גרועים בסרטי אימה ואם את ככ אוהבת סרטי אימה את צריכה לדעת שזה ממש כלום... אין הרבה הבדל בין שתי הגירסאות אבל הלא מצונזרת עדיפה תמיד מעל פני המצונזרת... את סתם מגזימה... GET OVER IT

חחחח מרפי הבן זונה חחחחחח

דווקא את שהזדעזעת אפילו מהתיאורים והשפה נפלת על הגירסא הלא מצונזרת ואילו אני שהדברים האלה לא ממש מזיזים לי כי אני רואה את זה עם פרופורציות (זה פאקינג סרט! זה לא אמיתי!!!) נפלתי על הגירסא המצונזרת... וחיכיתי כל הסרט שהוא יחתוך את הרגללללללל אוף חח

i love usa

New member
הכוונה ל-

לא יודעת אם בדיוק ספויילר הכוונה שהרופא מנסר את הרגל?? אם כן אז אני ראיתי את הלא מצונזר

תלוי עד כמה...

כי בשני הסרטים רואים אותו מנסר את הרגל רק שבלא מצונזר התיאורים הרבה יותר גרפיים...יותר דם... רואים עצמות והרבה יותר בשר חתוך :)

i love usa

New member
אה..אז ראיתי את הכן מצונזר ../images/Emo13.gif

לא ניראה שכדי לי להתחיל להוריד את הלא מצונזר בשביל עוד דקה של אמ...גועל אפשר להגיד
אולי בעתיד אני יוריד או יקנה את המקורי הלא מצונזר

גם אני ראיתי את המצונזר...

לא נורא... ראיתי את הדקות המפוספסות ממילא וזה לא כזה ביג דיל...

orhe

New member
בדיוק נכנסתי לפורום כדי להמליץ עליו

ראיתי אותו לפני שבוע וזה פשוט סרט אימה הכי טוב שראיתי.

i love usa

New member
עוד משהו

לא יודעת אם זה נכון או לא נכון אבל קראתי איפה שהוא שיהיה גם המסור 2 ,זה נכון או סתם שמועה?

i love usa

New member
מגניב

למרות שניראה לי שזה יהרוס את הסרט הראשון יש לך במקרה תמונה של הפוסטר?(של הסרט השני)

למעלה