מסז'ים באיזה חלקים בגוף אתם נותנים לידידים שלכם לעשות לכם ?
מ מיטללל New member 14/12/03 #3 אהה ואני שואלת את זה כי- עד עכשיו היה אצלי ידיד והוא עשה לי מסז' בגב התפוס והעייף שלי. שעשה יותר נזק מתועלת אבל חפיף. ורציתי לבקש ברגלים אבל לא היה לי נעים.
אהה ואני שואלת את זה כי- עד עכשיו היה אצלי ידיד והוא עשה לי מסז' בגב התפוס והעייף שלי. שעשה יותר נזק מתועלת אבל חפיף. ורציתי לבקש ברגלים אבל לא היה לי נעים.
ש ש ש י ק ש ת המקורי New member 14/12/03 #4 אני- אושה לידידות שלי בכל שריר תפוס שיבקשו, עד עכשיו התגובה היחידה היתה "מתי הטיפול הבא?"
N numerw New member 14/12/03 #5 .. מסז'ים זה דבר טוב...משתלם לדעת לעשות כי אחר כך אפשר לבקש בחזרה אני בדרך אוהב בגב כי השריר שהכי נתפס...ועד עכשיו כל מה שהידידות שלי ביקשו הן קיבלו יחס גורר יחס לא?
.. מסז'ים זה דבר טוב...משתלם לדעת לעשות כי אחר כך אפשר לבקש בחזרה אני בדרך אוהב בגב כי השריר שהכי נתפס...ועד עכשיו כל מה שהידידות שלי ביקשו הן קיבלו יחס גורר יחס לא?
ב בני בני ילד רָע New member 14/12/03 #6 אממממ איפה שכואב? אבל לבנות אני נותן לעשות לי בגב, כיף לי ולהן
ח חיפאיתתת21 New member 14/12/03 #7 אני אישית לא ממש אוהבת מסאז'ים כן...כן בחיי ( אני רצינית!) אולי פעם ב... בגב ! אני יותר אוהבת להעניק מסאז'ים.
אני אישית לא ממש אוהבת מסאז'ים כן...כן בחיי ( אני רצינית!) אולי פעם ב... בגב ! אני יותר אוהבת להעניק מסאז'ים.
N Noopy New member 14/12/03 #8 ../images/Emo9.gifאממ... אני אוהבת כשעושים לי בגב! אלא אם נתפס לי איזה שריר אחר, אז שם.. ואני גם טובה בלעשות מסז'ים לאחרים...
../images/Emo9.gifאממ... אני אוהבת כשעושים לי בגב! אלא אם נתפס לי איזה שריר אחר, אז שם.. ואני גם טובה בלעשות מסז'ים לאחרים...
N NBGirl New member 14/12/03 #9 אני לא מהאנשים שמבקשים מסאז' ../images/Emo4.gif וגם לא ביסלי בטיול שנתי..