מסחר במט"ח בתור מקצוע

Worldfxp

New member
מסחר במט"ח בתור מקצוע

שלום אני מעוניין מאוד לדעת כמה דברים על מסחר במט"ח, ואשמח לשמוע תשובות מאנשים שמתעסקים בתחום 1. האם באמת אפשר להפוך את המסחר בפורקס בתור מקצוע ראשי וכמובן עם רווחים לאורך זמן? 2.כמה כסף בן אדם ממוצע מרוויח בחודש בפורקס? 3.האם יש שיטות שבעזרתן ניתן ברוב הזמן לצאת עם רווחים? תודה:)

ferrytale

New member
בוקר מצויין לך..

1. אפשר לעשות כסף בפורקס, צריך ניסיון ושיטה(זה לא נבנה ביום אחד). למי שאין שיטה אין סיכוי. 2. כסף הוא דבר אינדיוידואלי, הכל תלוי במינוף שאיתו אתה עובד, בניהול הסיכונים שלך ובשיטה שלך. לא ניתן לומר דבר כזה זה מאוד משתנה. 3. ישנן המון שיטות, אני מאמינה שעם סבלנות ושיטה אחת בלי התברברות, אפשר להגיע רחוק. אבל, לפני הכל צריך שליטה עצמית. מרבית העבודה שך הסוחרים היא להכיר בעצם את עצמם ואת נק' החולשה שלהם. שמחתי לענות לך, כמו כן ממליצה לך לרדת כמה דפים אחרוה, תמצא כמה שאלות דומות.. לכל שאלה נוספת, נשמח לקרוא אותך!

forextrader1

New member
לאחר שלש עד חמש שנים

של למידה מעמיקה (עדיף ממורה אישי), התנסות, אימון רב, והכל בכסף קטן, תגיע בלי בעיה ל- 1000-5000$ ליום. תכל'ס ללמוד טייס בהתכתבות או דרך האינטרנט התוצאות ידועות לכל בר דעת. מט"ח זה לא פחות מכך צריך מורה אישי מומחה עם קבלות. וימותו הקנאים בע"מ.

scalar8

New member
אני מציע לך לחשוב טוב

לפני שאתה נכנס לתחום הזה. המסחר בפורקס הוא הימור לכל דבר. שינויי שער מטבעות בזמנים של דקות, שעות או אפילו ימים הוא אקראי לחלוטין. כל הניתוחים הטכניים של תמיכות, פריצות, נרות ועוד כל מיני קישקושים נועדו לתת את האשליה שמדובר בניתוח כלכלי ולטשטש את העובדה שמדובר בהימור פשוט כמו בקזינו. אסטרטגיה פשוטה של כניסה ויציאה מספר פעמים ביום תניב הפסד ודאי, זכור את חוק המספרים הגדולים בקזינו. אם 98% מהסוחרים מפסידים את כספם, אז למה להכניס ראש בריא למיטה חולה. תקרא למעלה את מה שכותב "חכם דויד" .לאיזה מצב הוא נקלע. הסוחרים המשתתפים פה בפורום כולל ה"מקצוענים" כולם מפסידים אל תאמין לאף סיפור. חוק המספרים הגדולים עובד גם עליהם. המרויחים האינטרסנטים היחידים הם חברות הפורקס ונותני השירותים למינהם, קורסים איתותים, הדרכה צמודה וכו'.

כמה שטויות בפוסט אחד

scalar8

New member
יפה...

תגובה מאינטרסנט ראשון , סוחר עצמאי מצליח... שהפך לאחרונה למדריך. יש עוד אינטרסנטים ? בבקשה :

אל דאגה

למזלי התלמידים באים אלי מפה לאוזן, אני (כמעט) ולא משווק את עצמי פה למעט מקרים בודדים. ושוב, אל דאגה, רוב האנשים פה בפורום לא ירצו ללמוד אצלי כי הם מהמרים ורוצים לעשות את המכה. מספיק שיש 5% שמרוויחים (ואני מניח שבזה אתה כן מסכים איתי) בשביל לומר שמסחר יכול להיות רווחי.

תשובות

1. כן 2. לא רלוונטי, כל רווח זה טוב (לעומת 95 אחוז שנמחקים). 3. כן, יקח לך שנים למצוא אחת ואם תמצא יקח גם הרבה זמן לסחור בפסיכולוגייה הנכונה.

למעלה