מסחר דרך קולמקס

מסחר דרך קולמקס

שלום לחברים,

לאחרונה אני מתעניין במסחר בשוק האמריקאי ושמעתי על פלטפורמת המסחר שמציעה קולמקס.
הבנתי שקולמקס מציע מסחר בשיטת CFD שהיא בעצם שיטת מסחר על תמונת ראי של השוק מול חברת קולמקס ולא קנייה ומכירה של מניות אמיתיות. כך נוצר מצב בו לקולמקס אינטרס ה\מנוגד מזה של הסוחר.

אני מעוניין לשמוע את דעתכם על שיטת מסחר זו ועל חברת קולמקס בכלל.
באילו פלטפורמות מסחר אתם משתמשים?

זה קשור למאיר ברק שידוע כאחד ש

הרוויח מיליוני דולרים ממסחר וכעת הוא עוסק בלימוד אחרים כי זו התשוקה שלו. הוא מלמד אחרים לא בגלל הכסף שהוא מרוויח מזה אלא כי זו שאיפה שלו ובדם שלו.

כמו כן שמעתי הבוקר ששוב נראתה המפלצת מלוך נס.

benchik73

New member
'תר ד'ןק

מ'ר ברק לא מלומד 'ותר,החשב קולמקס זה ברוקר ו מגמות.תרדנת זה מ'כללה ש -קוו מנחה כמו פורום הזה ש''כת ל קוו מנחה ,אסור ל' פו להג'ד משהו , אפשר לכתוב ל פרת' 'ש ל' מה למסור ב תור ש למד ב תרדנת

תראה לא אמרתי שום דבר שלילי

ואני יודע שיש אחוז גבוה של אנשים שמאמין באלוהים וביאיר ללפיד ורואה האח הגדול אז מי אני שאקבע?

benchik1973

New member
מכללןת השוק ההון

קשה ל'מצוא מ'כללה השוק ההון ש תבנה ממךה סוחר,90%+ נוחל'ם ש מוכרות או'ר ל פראר'ם,ל'נק הזה מסב'ר נחון!!!אחרא' 2-'ם מ'סכר ה'בנת' ש 'ש פא 'ותר מ'כללות מ' סוחר'ם מוצלח'ם!!!
https://www.youtube.com/watch?v=AFXa2rKlz9A

קרלטון

New member
צפיתי בוידאו...

ולא כ"כ הבנתי מה הקשר בין הטיפים לבין הצלחה במסחר. תבקשו להגיע לשיעור נסיון (נגיד שהגענו)... תבקשו להיפגש עם המרצה (נו אז נפגשנו)... אל תלכו לקורסים זולים מדי... אל תלכו לקורסים יקרים מדי (כלומר, דווקא אלה שמתמחרים באמצע הם ההגונים...?)... קצת תלמידים בכתה (מה זה מעניין כמה תלמידים אם המרצה גם ככה מדבר בולשיט? "ההספק יהיה טוב יותר"? מה יש פה להספיק?...) אל תפתחו חשבון מסחר בתחילת הקורס (מה זה משנה, ואם לא תפתח חשבון זה ישפר לך את סיכויי ההצלחה..?).

כרגיל, כמו בתחומים אחרים, כל מכללה תלכלך על האחרות ותסביר איך צריך לבחור דווקא אותה ואיך כל האחרים לא שווים. אני עוד לא השתכנעתי שיש מכללה אחת ויחידה ששווה להשקיע שם שעה מזמנך (ואני בכלל לא מדבר על לשלם, כן, אפילו בחינם העסקה לא משהו).

benchik1973

New member
אדון

ו א'פו אתה למדתה? אפשר ל'רות ח,מ'סחר שלךה? תארה ח.מ'סחר,'ש ל' הקלתות שקר'ם של 'עצת מ'כללות אללה, 90 % מ' הם נוחל'ם ו מוכאו'ר,'ש ל' חשבון מ'סחר,חומר ש ק'בלת' מ' ח"ל סתם,רכשת' אותו ב 4000 ש"ח,'ש פן תאס''ה שלסה ש מחפסת פראר'ם,לא דואגת ל א'כות,שם של מ'כללה, ש תסגרו כז'נו הזה

קרלטון

New member
הפקולטה לניהול ע"ש רקנאטי, אוניברסיטת ת"א

לא, שם לא מלמדים מסחר, אבל לפחות לא מוכרים אשליות...

קרלטון

New member
חחח אתה רוצה גם את חשבון הבנק

שאראה לך? מה לגבי התחתונים שלי, גם הם מעניינים?

benchik1973

New member
הכול ברור

אתה לא סוחר , מ'קרה תוב- מחקתה חשבון,סוחר פא'ל לא אונה באותו צורה,כמה הפסדתה?,,רק פה כותב שתו'ות

קרלטון

New member
עלית עלי

אני פה רק כדי לכתוב שטויות למי שבא לפרסם מכללות. הסובלנות שלי בנושא - הסתיימה.

benchik1973

New member
קרלתון

תגלה לנו סוד קמה הפסדתה ב בורסה? קמה פאמ'ם מחקתה חשבונות?

benchik73

New member
שלןם

אנ' סןחר קולמקס מ מא'12, לא 'דאה ל פלתפןרמות אחר'ם, 'אדאה ש usg אןתו פלתפורמה, מ' ח'ל אומרו ל' ש פלתפורמה 'שנה מאוד, אבל ה'תרגלת', א'ן להם א'נתרס לז''פ ,זה ב פורקס -קז'נו מ'ז''פ'ם בגלל ש כסף נ'שר א'צלהם-באץם קז'נו חוק'ת,אנ' א'ש' שונה מכללות השוק החון ב ארץ 90% מ' הם מוכרות אןן'ר ל דובר' א'בר'ת, או'ר מוכרות ב 4000 ש"ח תא''ש'ה של משבת קסף-תז''ר מ' הם

benchik73

New member
שלום

הפסדתה\הרבחתה ,הם -משלם אותו אומלות, 'ש להזאר מ' נוחל'ם של מכללות ש מוכרות או'ר, ו מ'תפרנסות מ' זה 'ש ל' מה ל'מסור,90% מ' הם צר'ך ל'סגור!!!!

למעלה