מסחר יומי בדמו - עסקה מהיום.

ymca4u

New member
מסחר יומי בדמו - עסקה מהיום.

AGNC עסקת שורט, גאפ סביר -6% תחלית היום, תבנית ריברסל.
הדאטה בעיקוב של 15 דקות.

ymca4u

New member
יעד מחושב לפי 4R.

סיכון של 13 סנט, יעד כ 50 סנט מתחת הכניסה.

פקודת סטופ יזוז החל מ 14:00 בהתאם לנקודות טכניות שיוצרו על הגרף.

ymca4u

New member
סיכום עסקה

מחיר יעד המקור 20.15 אינו הושג, סגירת חצי כמות במחיר 20.3 שזה איזור תמיכה על פני הגרף, סטופ קודם בשעתיים האחרונות למסחר לפיווט מובהק 20.61.

לסיכום רווח 1.5R

קרלטון

New member

זה שהיא הרוויחה זה פחות חשוב

מה שיותר חשוב זה, שעושה רושם שהיה כאן טרייד שנוהל כמו שצריך, ע״י סוחר שהיה בשליטה מלאה מהתחלה ועד הסוף.
המסקנה היא כזו- אם כל הטריידים שלו ינוהלו בעקביות בצורה כזו, כמעט בטוח שהוא יהפוך לסוחר רווחי.

ואם אתה שוב מתכוון לקחת את הדיון לבולשיט של a random walk down wallstreet, בוא נקצר אותו ונסכים כבר מראש לא להסכים.

יעקב ו

New member
מה פתאום RANDOM WALK

אני מושקע בזהב ועכשיו כשהמחיר שלו יורד אני קונה עוד כל הזמן.
נמאס מהבולשיט של באפט ומלכיאל, רוצה להרוויח כאן ועכשיו.

אם כבר מזכירים את באפט

זה לא באמת כזה קלף חזק כמו שנדמה לך. לא הרבה אנשים יודעים, אבל הוא ישב שורה מאחורי בקורס לניתוח טכני של אייל גורביץ׳ לפני 10 שנים. ברור שהוא לא נרשם לקורס בשמו האמיתי, אלא הגיע מחופש לגברת מבוגרת וחביבה, אבל אני ישר זיהיתי אותו. בגלל שהייתי בחור די חריף (יחסית לגילי) הבנתי מייד שהוא לא רוצה שיחשפו אותו, אז ניגשתי אליו בהפסקה ושאלתי אותו בשקט בשקט- ״באפט, זה אתה?״ בהתחלה הוא ניסה להכחיש, אבל כשהוא קלט שאי-אפשר למרוח אותי הוא סיפר לי שאחרי עשרות שנים של קריירה מצליחה נפל לו פתאום האסימון שהוא יכול היה להרוויח הרבה יותר כסף במסחר לפי ניתוח טכני.

כמו שאתה יכול לתאר לעצמך זה לא פשוט לאישיות כזו, שהפכה עם השנים למין קלף כזה שמתנגדי הניתוח הטכני תמיד שולפים כדי להצדיק את ההתנגדות שלהם לתחום, התנגדות שבתכלס נובעת מבורות וצרות אופקים, לעבור פתאום למחנה האוייב ולאכזב את כולם. זו הסיבה שהוא בחר בקורס של גורביץ׳, בתקווה שאף אחד לא יזהה אותו. כמובן שהוא לקח בחשבון שבחור חריף כמוני יזהה אותו, אבל הבטחתי לו שלא אגלה לאיש, וקיימתי. עד היום.

קרלטון

New member
באפט יותר מתוחכם ממה שאתה חושב

הוא בניתוח טכני עוד משנות ב-70 ולא צריך קורסים. ללכת בבגדי נשים בפומבי זה קטע קינקי אצלו, הניתוח הטכני הוא רק תירוץ.

זה באמת מסתדר לי יותר טוב

כשאני חושב על זה, הוא לא ממש הקשיב בשיעור ובילה יותר מדיי זמן בלסדר את האיפור מול מראה קטנה כזו שהוא שלף כל שעה בערך מהתיק של גוצ׳י.

למעלה