מסחר יומי ( דמו) עסקת לונג WFC

ymca4u

New member
מסחר יומי ( דמו) עסקת לונג WFC

מניות הפותחות בגאפ מלווה במחזורים ערים , חיפוש כניסה בכיוון הגאפ.
 
הצעה

בהינתן מגמה עולה, נקודת הכניסה בעלת הסיכוי-סיכון הטוב ביותר היא הנקודה בה המגמה העולה ממשיכה מייד לאחר שסיימה ׳לנוח׳ קצת. מכיוון שמגמות מאופיינות ע״י סדרה של שיאים ושפלים במחיר, שכל אחד גבוה מקודמו, הדבר הכי הגיוני הוא להצטרף אליה מייד לאחר שנקבע שפל חדש. בשפה המקצועית לשפל הזה קוראים pull-back.

לאחר שאיתרת מנייה שמראה חוזק לאחר הפתיחה (גאפ למעלה הוא אחד הסימנים לחוזק כזה), תמתין בסבלנות ל-pull back, ותקנה כאשר המחיר מראה סימנים ברורים לכך שהוא חוזר לעלות (אני יודע, זו לא הגדרה מקצועית ומדויקת). מנסיוני, הדבר הכי חשוב לראות ב-pull back הוא ירידה במחזורי המסחר, וביציאה ממנו, עלייה במחזורים. הסטופ-לוס יהיה ממוקם מתחת לשפל האחרון שנקבע.
 
הנה דוגמא מהשטח

זו פוזיציה שיש לי כרגע. אני לא סוחר תוך יומי, אז ה-pullback נמשך במקרה הזה שלושה ימים, אבל העקרון הוא אותו עקרון. בחרתי בדוגמא הזו כי היא דוגמא לסט-אפ כמעט מושלם.
 

השף מ

New member
אופס ..עלה


 

קרלטון

New member
זה כמו האיסוף מזוודות מהאנקדוטות של קובריידר

היה באג (או פיצ'ר) שבמסגרתו התמונה מוצגת רק כשמשורשרת תגובה להודעה. מה שקורה זה שהמגיב שהעלה תמונה לא מוצא אותה, ואז מעלה אותה שוב או כותב הודעה מתוסכלת, וזה פותר את הבעייה
 

ymca4u

New member
ניסיתי לסחר בכסף,

לסחר בכסף אצל ברוקר אמריקאי נדרש 25k מינימום עדיין מוקדם.

מטרת שיתוף העסקאות להראות שיטה נוספת להרוויח כסף בשוק ההון, לו אמצא שאין תועלת אפסיק לשתף.
 

קרלטון

New member
חשבון למיטב זכרוני אפשר לפתוח גם עם 10K

ואז, ההגבלה של ה-25K רלוונטית למסחר יומי במניות.
למסחר ב-CFD אין הגבלה כזאת, וגם לא במסחר בחוזים.
 
למעלה