מסחר יומי

מסחר יומי

שלום לכולם, רציתי לשאול אם מישהו מכיר את כל הנושא של מסחר יומי? יש הרבה מאד חברות שמציעות קורסים בנושא, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר? התנסה וניסה לסחור יומית? מצליח/לא מצליח? וכו' תודה

EURUSD22

New member
נסיוני האישי מלמד שאין כמו נסיון אישי

בכדי להיות סוחר תוך יומי (אני מניח שלזה התכוונת). עליך לפתח לך אסטרטגיה משלך שמוכיחה את עצמה. קשה לי מאוד להאמין שחברה תלמד אותך את האסטרטגיה המצליחה שלה, אפילו בתשלום מסוים וכל שכן בחינם.

מניסיונך האישי...

מלבד הקורסים, האם אתה מצליח באופן אישי במסחר תוך יומי? כמה זמן אתה משקיע בזה? פיתחת בעצמך אסטרטגיה ללא קורס?

EURUSD22

New member
תשובות

אני לא למדתי בקורס מסחר תוך יומי ולדעתי מרבית הקורסים לא מלמדים את כל מה שצריך (אבל הם טובים בשביל לתת מושג על המטריה וכנקודת התחלה). לשאלתך - התיק שלי בהחלט צובר רווחים במסחר תוך יומי. כיום ההשקעה בזמן פחותה מכיוון שיש אסטרטגיה מוגדרת וברורה שאני פיתחתי לעצמי.

ferrytale

New member
מסכימה, יש דברים שרק ניסיון ותרגול

מלמדים אותנו באמת, שום קורס שבעולם לא יתן את הכלים שנותן לנו הניסיון

arihadar

New member
תתחילי בדמו ולא בכסף אמיתי

אני הייתי בכל מיני קורסים ואנשים שספרו לי על אסטרטגיות מצליחות והפסדתי מלא כסף אמיתי. תסחרי בהתחלה בדמו ורק אם תראי שזה משתלם תעברי לכסף אמיתי בקטן ותגדילי מינופים בזהירות. השוק הזה מלא נוכלים שמוכרים הבטחות מכאן ועד הודעה חדשה.

amirvx

New member
בתור סוחר שעבר הרבה..

אפשרי לעשות כסף ממסחר יומי, אך זה נורא קשה והרוב נכשלים (מסיבות מנטליות וסביבתיות שלא אכנס אליהן כרגע). כותבים כאן שאין צורך בקורס וש"הכי טוב נסיון אישי".. זו טעות שיכולה לעלות בהרבה כסף.. אם אדם חושב שהוא יכול ללמוד מאפס דרך פורום/בלוג/ספרים חשבון דמו- הוא טועה ובגדול. מסחר יומי זה מקצוע לכל דבר, וכמו כל מקצוע צריך קודם כל ללמוד. אז נכון, הקורסים התיאורטים לא בהכרח יביאו את הכסף אבל הם הכרחיים והם הצעדים הראשונים שלך בעולם המסחר. לאחר הקורס חייבים להצמד לסוחר/סוחרים מקצועים וללמוד מהם את המסחר, כי גם אם תתאמן בדמו חצי שנה זה לא באמת יעזור. בהצלחה אמיר

למעלה