|מסטול| ~~~

|מסטול| ~~~ ../images/Emo105.gif

אהמ אהמ
יש לי משו להגיד : לא להסניףףף תיקנין :/ לא משו
ועכשיו לנושא המרכזי של ההודעה הנ"ל
כדי שנכיר אחד את השני טוב יותררר אולי שכל אחד ירשום3 שירים שהם לאאאא שאקי שהוא ממש אוהב :)? אז שליי
linkin park - place for my head linkin park - crawling ושיר כזההה ישן לא יודעת מי שר u can leave your hat on

perrinat

New member
...../images/Emo178.gif...../images/Emo103.gif

אלה, איזו שאלה קשה....
מהשירים של שאקירה אני לא יכולה לבחור את ה-3 האהובים עלי, אז את רוצה שמכל השירים שאני מכירה אני אבחר את ה-3 הכי אהובים.....
טוב, אני אכתוב את השירים שאני שומעת לאחרונה- די חדשים, קצביים ובספרדית:
Buen Dia - של מרסלה מורלו
Dime - בת' (השיר של ספרד באירווזיון)
Jaleo - של ריקי מרטין אבל באמת שיש עוד, גם שירים באנגלית, וגם בלדות וכו'....

EOTA

New member
dime ../images/Emo13.gif מתה על השיר הזה.. ../images/Emo88.gif

EOTA

New member
אה וד"א.. כנסי שניה ../images/Emo88.gif

המרסלה מורלו הזאת.. יש לה שיר שכל הזמן שמים בויוה שכולם עם בגדים לבנים.. היה היום לפני השידור החוזר של המגזין.. את יודעת איך קוראים לו?

לאה13

New member
ראיתי אותו אני מתה על השיר הזה אבל

אני לא יודעת איך קוראים

perrinat

New member
../images/Emo26.gifנראה לי שאת מתכוונת ל../images/Emo103.gif

una y otra ves שכולם לבושים בלבן ורוקדים מסביב למדורה

Hurakano

New member
חחחחח אין דבר כזה

רק 3 שירים שאני הכי אוהב ????
אני כמו רינת..... ממש קשה לי להחליט, אלה פשוט 3 שירים שאני שומע יותר מהאחרים בזמן האחרון : Evanescence - Away From Me Evanescence feat. Paul McCoy - Bring Me To Life Offspring - Gone Away (אחחחח איזה שיר מרגשששש) שירים ממש טובים !!!!!!! מי שאוהב רוק ואין לו אותם - חוטא ! אז 3 אלה כמובן חוץ מכל השירים של משינה שיש לי ואני לא אתחיל לפרט עכשיו |המלאך של האיי סי קיו|

brunu

New member
שלי

שיר ישן מאוד של בוני-אם ''רספוטין'' זה אחד...שתיים של שאניה טוין ''i'm gonna'' ושלוש...עכשיו דיי נדלקתי על אזער אזער.... אגב זה יהיה מוגזם עם אבקש ממישהו שיש לו קאזה להוריד ל את השירים האלה?

Hurakano

New member
להוריד לך אותם ?

אין לי בעיה... ואיך לשלוח לך ? יש לך איי סי קיו / מסנג'ר ?

michalas

New member
קשה.... ../images/Emo86.gif

אצלי זה פשוט כל כמה ימים משתנה.... אני אנסה... מקום אחר- היהודים טיפה בים- היהודים פיוטה- היהודים... וזה לא שיר... זה קטע אינסטרומנטלי של שיר אחר שלהם.... לכל התוהים למיניהם...כן..אני ממש אוהבת את ה+הוד+ים
אבל תשאלו אותי עוד שבוע...יש סיכוי טוב שאף אחד מהשירים האלה לא יופיע ברשימה..תמיד יש לי חדשים....

smgfan

New member
אממממ וואו, זה קשה! ../images/Emo178.gif

גם לי זה תמיד משתנה, אז אני אכתוב 3 שירים שנחרשים אצלי עכשיו (חוץ משאקית כמובן
) Thalia feat Fat Joe - I Want You MSM - Que Suerte Querete The Cardigans - For What It's Worth

חוייי ../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo105.gif

איזה שירים שאוויםםם

למעלה