מסטיקא

eggplant

New member
מסטיקא

במתכון הדורש שימוש במסטיקא-
מאחר ומשמש גם כנותן טעם וגם כמסמיך
האם אפשר פשוט להמיר בקורנפלור? האם בכמות שווה?
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון
 
בגדול לא ממש, בקטנה אולי


תולי במתכון ומה אתה רוצה בסוף, לרוב שאני משתמש במסטיקא וזה מאוד מאוד נדיר, זה יותר קרוב לג'לטין מאשר קורנפלור.
תלוי במתכון ....
 
אני אישית היתי מכניס או

גלטין או באמת משתמש במסטיקא‬‎ אחרת אתה מפסיד מעט טעמים ....
 
למעלה