אני מאוד אשמח אם מישהו/י ת/יוכל לומר לי הייכן ניתן לרכוש את המוצר בארץ או דרך האינטרנט. SUPERPEP forte של חברת hermes-arzneimittel (החברה הגרמנית של הסוכרזית). המוצר נוסה בהצלחה אבל ניגמר לי המלאי
אני דווקא צרכנית די גדולה של תרופות נגד מחלת הים ולא שמעתי על המסטיק הזה. לפחות לא בארץ. אפילו דרממין התרופה היעילה נגש בחילות, שאיזה מרדימה במיוחד-נעלמה מן המדפים בארץ בגלל איזה סככוך מטופש בין משרד הבריאות לחברה המיבאת אותה על מחירים. מאד אשמח לשמוע פרטים נוספים-היכן נקנתה התרופה בראשונה ומה הם תופעות הלוואי שלה-אם בכלל. בנוסף על איזה בסיס היא מורכבת? בתיה
המדבקה המדוברת מכילה חומר הרגעה מאד מרוכז שמקורו יועד לטיפול בחולים עם בעיות נפשיות. החומר מחלחל לדם דרך העור-מאחורי האוזן-וההשפעה שלו-חריפה. אחת מתופעות הלוואי של המדבקה היא-בחילות
לאחר מספר שעות הראיה מטשטשת-מכוון שהאישונים מתרחבים והפה יבש באופן קיצוני. אז למי שעדיין מתחשק ....בבקשה
אני השתמשתי במדבקה בחציית האוקינוס וללא תופעות לואי (אולי בגלל שאני קצת משוגע לחצות אוקינוס בספינה קטנה אז התרופה עובדת עלי) אבל לאחר 3 ימים קיבלחי את רגלי הים שלי (Sea Leg) והכל עבר בשלום למרות שתי סערות. היום כשאני שט אני שם מדבקה רק אם אני יודע שנכנסים לסערה. בנסיעה של 10000 ק"מ מניו יורק ללוס אנג´לס לא לקחתי אפילו פעם אחת. (אבל זה טוב לדעת שיש פיתרון טוב שעובד 3 ימים ולא רק מספר שעות.)
המסתיק המקורי שתמונת אריזתו מצורפת מיועד לתקופות קצרות ולא כמו המדבקותהוא נקנה סתם בבית מרקחת קטן בעירה נידחת בגרמניה והוא מיועד גם לנסיעות באוטובוסים וכדומה
אפילו לתקופות קצרות. דרך אגב, דווקא מינון לתקופות קצרות, כמו לדוגמא, חצי כדור דרמימין שיעיל לשעתיים,מקטין את רמת תופעות הלוואי ונותן לגוף ולמוח הזדמנות ליצור דו שיח ימי בנוסף ליבשתי שאליו אתה רגיל. בתיה
כשמפליגים באופן רצוף...הכן הבחילות חולפות מאליהן-כלומר הגוף נכנס למוד ימי אבל כעבור חודש בלבד-מתבצעת פעולת שיכחה מהירה והכל מתחיל מההתחלה. לצערי, בינתיים אני עדיין תלויה בהם, אפילו אם לפעמים רק נדמה שאני צריכה.... תודה בתיה